P
patrysia*
Gość
WITAM
EWCIK GRATULACJE!!!!!!!
Co do wiadomości od MAMY to smutno mi
(ale rozumiem...niech odpocznie...buziaki ogromne dla niej :***
EWCIK GRATULACJE!!!!!!!
Co do wiadomości od MAMY to smutno mi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sms od mamo05:
"hej kochana....właśnie skończyłam kosić ogród, rano zrobiłam sernik i właśnie wcinam z kawką. Zaraz jadę po dzieci ...wiesz- nie chciałam pisać na forum, że odchodzę bo nie chciałam , żeby mnie babeczki zatrzymywały - wiesz o co mi chodzi?? ... po tamtym cyklu gdy byłam pewna że się udało czuję się jakbym dostała w twarz od losu....muszę odreagować, odsapnąć od myślenia o jednym bo się duszę....jeśli babeczki się o mnie martwią to przekaż tego smska na bb, ja kompa nie odpalam ...napisz, że wszystkie ściskam i tęsknię okrutnie, ale musze tak ....jeśli któraś zaszła pogratuluj proszę. jeśli Kosmo urodziła to równiez pogratuluj .....mimo, że tesknię za Wami to MUSZĘ odpocząć od tematu. buziak za smska, Krzysia"