reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Daria, albo inna koleżanka z DE jaki proszek, czy płyn dla dzieci do prania tu jest, bo ja nic nie widzę? Poprzednio używałam Jelp i byłam zadowolona, ale wolałabym poszukać tu coś na miejscu.

ja w zyciu nie kupowalam proszku dla dziecka :)tylko mama mi kupowala porzadne niemieckie proszki np ariel i do tego uzywalam plyn lenora z dzidziusiem nic wiecej :)i do dzis tak robie tylko uzywam innych plynow ale zazwyczaj lenor ;p a na poczatku do 4 miesiecy używałam tego lenora z dzidiusiem :)
nadia nigdy nie miala zadnego uczulenia ani nic idla mnie to jest glupota kupowac specjalny proszek dla dziecka;/ ale kazdy tam ma inne poglady i robi jak chce :)

reklama
ja w zyciu nie kupowalam proszku dla dziecka :)tylko mama mi kupowala porzadne niemieckie proszki np ariel i do tego uzywalam plyn lenora z dzidziusiem nic wiecej :)i do dzis tak robie tylko uzywam innych plynow ale zazwyczaj lenor ;p a na poczatku do 4 miesiecy używałam tego lenora z dzidiusiem :)
nadia nigdy nie miala zadnego uczulenia ani nic idla mnie to jest glupota kupowac specjalny proszek dla dziecka;/ ale kazdy tam ma inne poglady i robi jak chce :)
dla Ciebie to glupota, bo nie mialas ani Ty ani Nadia alergii na proszki , moja corka ma, jakbym prala w innym proszku niz persil to by wygladala jakby ja w pokrzywy ktos wrzucil, a uwierz mi ,ze uczulenie kontaktowe u dziecka (jak zreszta kazda alergia) nie jest niczym przyjemnym, bo to swiedzi, piecze i po prostu boli, dlatego czasem lepiej dmuchac na zimne (tym bardziej, ze cenowo nie wychodzi specjalnie drozej) niz dopuscic do tego by maluszek cierpial...
No i sie pochwale.Filip wyroznienie ma i najlepiej w szkole napisal egzamin trzecioklasisty z matematyki.Bartek tez nie gorszy
GRatuluje zdolnych synow Brawo dla nich :) musisz by z nich niezwykle dumna :-)

Ostatnia edycja:
dla Ciebie to glupota, bo nie mialas ani Ty ani Nadia alergii na proszki , moja corka ma, jakbym prala w innym proszku niz persil to by wygladala jakby ja w pokrzywy ktos wrzucil, a uwierz mi ,ze uczulenie kontaktowe u dziecka (jak zreszta kazda alergia) nie jest niczym przyjemnym, bo to swiedzi, piecze i po prostu boli, dlatego czasem lepiej dmuchac na zimne (tym bardziej, ze cenowo nie wychodzi specjalnie drozej) niz dopuscic do tego by maluszek cierpial...
GRatuluje zdolnych synow Brawo dla nich :) musisz by z nich niezwykle dumna :-)

dlatego napisalam ze jak dziecku nic nie jest .. a u mnie akurat nic nie bylo i nie jest i drugie dziecko tez zaczne od tych proszkow :)

moim zdaniem te proszki wlasnie ariel persil i teraz wypróbowałam Lenora sa bardzo dobre i nic po nich sie nie dzieje ale plyn lenor jest naprawdę ekstra :)
niektorych ariel niestety uczula, moje maja uczulenie na wszystkie proszki oprocz persila, kolezanki syn ma alergie kontaktowa na ariel... wiec zalezy od dziecka , a lenory to juz wszystkie przerabialam i jestem im wierna ;-)ale tym z serii mystery i energy ;-)
jak tam brzuszek? nie stawia sie, nie masz skurczy?
Jak Nadia ?

niektorych ariel niestety uczula, moje maja uczulenie na wszystkie proszki oprocz persila, kolezanki syn ma alergie kontaktowa na ariel... wiec zalezy od dziecka , a lenory to juz wszystkie przerabialam i jestem im wierna ;-)ale tym z serii mystery i energy ;-)
jak tam brzuszek? nie stawia sie, nie masz skurczy?
Jak Nadia ?

powiem ci ze po tych tabletkach jest super nic nie boli nic sie nie stawia nie twardnieje naprawde czuje roznice :)
Nadia ostatnio grzeczna bardzo az dziwne ale to dobrze :-)
ja mam nadzieje ze kolejne dziecko tez nie bedzie mialo uczelenia na nic bo to pewnie nic fajnego ;/u mnie w rodzinie ani meza nikt na nic nie jest uczulony to mi to jest opce ...
kolezanki corka ciagle ma jakas wyspke i nie wiedza od czego teraz miala badania robione na co moze byc uczulona ;/

powiem ci ze np nadia od poczatku byla na pieluszkach bella happy i jak miala inne to cala pupa w wysypce dopiero jej to minelo jak miala rok i bylo bez roznicy jakie miala pampersy .. a pozniej z glowy bo zaczela nosic majtki :)

Dzięki za odpowiedź:-) A lenor to chodzi wam o płyn do płukania, czy jest jeszcze jakiś do prania? Do płukania to ja też tylko lenor. Myślałam, że tu będzie duży wybór proszków dla bobo:dry:

Jestem dumna jestem szczegolnie ze u chlopcow z ta nauka trudno.A moi no do grzecznych nie naleza lenie z nich straszne ale glowe maja na karku.Inteligencja przewyzszaja przecietna

reklama
No i sie pochwale.Filip wyroznienie ma i najlepiej w szkole napisal egzamin trzecioklasisty z matematyki.Bartek tez nie gorszy
no mama masz z kogo być dumna :)))) Gratuluję! :-)

A Fiol dziś dostał medal z piłki nożnej! Trener mianował go kapitanem drużyny! :-):tak: tak wiec i ja sie bardzo ciesz i dumna jestem z mojego Filipka:)

Do góry