reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dorka oo nisko,,wlanij sobie jakas rozgrzewke mała,,,w sensie winkoo czy cos,,,no ale tak ladies nie pija przed południem,,ale to jeszcze 15 min,,,hihih

beciu a no jo,,,tak jakos robilysmy ciemne pasemka,,ale nic ich nie widac,,,hmm

reklama
Ewcia no rozgrzewka to już całkiem by mnie uśpiła hihi. A co wy tak ostatnio na blondyny sie robicie :-p?

Ewcia no rozgrzewka to już całkiem by mnie uśpiła hihi. A co wy tak ostatnio na blondyny sie robicie :-p?
eee tam,,dała bys rade....

Blondina,,ja zawsze pasemka jasne,,a teraz tez jasne i ciemne,,ale ciemnych nei widac zbytnio,,wiec jasna blondi ze mnie,,ale spoko,,,mi sie widzi,,,:tak:;-)

Ja tam przy ciemnych zostaję ;-). Wogóle to jak pojadę do Polski to do fryca polecę zmienić fryzurkę i kolorek położyć :tak:

A ja się zrobię na blondi z ciemnymi pasemkami, S już napisał podanie do kapitana, doktora, dyrektora hotelu, do biura i gdzieś tam jeszcze że chce nas zaprosić 31 lipca do 29 sierpnia.

Beatko alebyś miała super, gdybyście przez miesiąc z S płynęli :tak::-)
Medio jeszcze troszkę i w Polsce będziesz, a później ja :-)
Jarzębinko kiedy ostateczna decyzja banku w sprawie kredytu?

Beatko oby wyjazd do męża wypalił!:tak:
Dorotko nie ma tojak w Polsce co, wszysko pod ręką, rodzinka też, od razu weselej:-)

Mój Krzyś ma znowu tydzień ferii w szkole,więc jesteśmy razem.:tak:
Mój mąż dziś będzie dzwonił do teściowej z życzeniami, ciekawe co powie o dzidzi, oj lepiej by nie zrzędziła:wściekła/y:, bo się poważnie zdenerwuje:-p.

Udanego dnia Matki wam życzę!
29.jpg

reklama
witam poniedziałkowo !!! :-)

co do siostry, to nic z tych rzeczy - ani zaręczyny, ani ciąża, poprostu mają dłuższy weekend, bo dzisiaj wolne i stwierdzili,że spędzą go sobie w Polsce, więc przylecieli :tak::-D:laugh2:

co do banku, to mam nadzieję,że dzisiaj najpóźniej jutro będzie ostateczna decyzja już na piśmie :tak::-D;-)

przyjemnego dzionka:rofl2:

Do góry