reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Daria, Kaja o dziwo pije Nutramigen :-) choć paskudne to strasznie. Co do snu to widać, że ona go potrzebuje bo przysypia na kilka krótkich minut, potem wybudza ją brzuszek, skręca się, jak minie ból to momentalnie odpływa i tak w kółko. Do tego cały czas strasznie ziewa więc widać, że niewyspana :-(

reklama
Daria, Kaja o dziwo pije Nutramigen :-) choć paskudne to strasznie. Co do snu to widać, że ona go potrzebuje bo przysypia na kilka krótkich minut, potem wybudza ją brzuszek, skręca się, jak minie ból to momentalnie odpływa i tak w kółko. Do tego cały czas strasznie ziewa więc widać, że niewyspana :-(

Nadia tez to pila jak nie wiem ale kolki po tym i tak byly i zrezygnowalam z niego bo bardzo po nim wymiotowala;/
nie lubi huśtania we wózku ani nic co by ja uśpiło?

Daria, lubi huśtanie ale mimo to jak zaśnie to po kilku krótkich minutach się budzi, dopiero w nocy śpi lepiej. Żeby nie było za wesoło to Krzysiowi wyskoczyła gorączka 38,8, nie mam pojęcia co mu jest i nie wiem co go boli :-(, jutro M weźmie wolne i pojedzie z nim do lekarza. Ale dziś niedzielne pustki na BB.

Bedna Kaja :-( jezeli chcesz to moge Ci podeslac to co ja mialam homeopatycznego na kolki dla Nadii, Belladona/Chammomilla i magnesium carbonicum? bo zalatwic te dwa leki homeopatycznie to nie problem mam polska lekarke 5 domow ode mnie, a leki na dzieci sa bezplatne (wypisala by mi recepte na ktoras z moich dziewczyn), tylko nie wiem na kiedy by doszly do Ciebie.:-(a wszystko z koperkiem odradzam,bo tylko wzmocni kolki niestety

Sliczna Nadia na zdjeciach :-)

Ostatnia edycja:
Dobry wieczor :-)
.... co za niedziela, rano piekne sloneczko a pozniej deszcz i... burza, matkoooo jak tutaj dawno nie bylo burzy....

Daria sliczna coreczka

Piranha
, jejku jak ja wspolczuje tobie i Kaji... biedna nadal sie meczy, tule ja mocno i sle buziaczki. Czyzby Krzys cos zalapal???? Podaj cos przeciwgoraczkowego, ... pewnie juz podalas. Mam nadzieje, ze lekarz szybciutko pomoze, a ja 3mam kciuki aby do rana juz nie bylo sladu po temperaturce. Ja to przechodzilam na dniach i wiem co to znaczy dla dzieciaczkow. Buziaczki dla Krzysia.

Hallo, dziewczynki?????

A tak a propo Dobry Wieczór

nastusia dzieki :tak:

Pirania współczuję, jak chcesz ma Lefax, myslalał ze mała miała lekkie kolki, bo nie zawsze się zdażało, ale ona miałą czasami wieczorne zmęczenie, użyłam może 3 razy, mogę Ci przesłąć, a Gripe water nie kupuj, jeszcze gorzej będzie, wiem bo używałam jej przy pierwszym dziecku

czarodziejko ja też uwielbiam włoską kuchnię, ogólnie lubię wszystko co mączne :-)

Monico sliczniutka panienka.

Moj M zabral dzis core na karuzele, ja zostalam w doku. Na bb byla cisza, tak wiec zaczelam sobie przestawiac sofy,szafki i troszke rzeczy poszlo do smieci. Moj M wrocil do domku i jakie bylo jego zdziwienie.....

dc541e43964254731d782de984a8b3ec.jpg
.... internet byl,tylko kolezanek brak...

Martika, a skuteczne były te preparaty? Jeśli tak to chętnie wypróbuję bo na razie nic nie pomaga.

Kasiu
, podałam Paracetamol, za jakiś czas sprawdzę czy zbił tempkę ...najgorsze, że synek mi nie powie co go boli. Dzięki kochana!

monico, ale prześliczna ta Twoja córeczka! ...i jak rozkosznie się śmieje! Co do Lefaxu to ma ten sam składnik (Simeticon) co Sab Simplex i Bobotic a to u córki nie pomagało :-( Dzięki za ostrzeżenie, Gripe Water sobie zatem odpuszczę, Daria też mnie ostrzegła.

reklama
Piranha jesli tepm nadal bedzie wysoka, to mozesz podac paracetamol i po 4 godz nurofen, wazne aby odstep byl 4 godz. i pozniej znowu paracetamol.... mam nadzieje ze szybko mu przejdzie.

Do góry