reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Misia przepraszam, ale ja ci nie odpowiem. Nie bede cie oszukiwac.... ja sie na tym nie znam. O interpretacje mojego cyklu prosilam Piranhie, ona mi duzo pomaga.

reklama
dzien dobry wszystkim :)
monico coreczka slodka a jaka juz duza :) ale ten czas leci ...
dziekuje za mile slowa w imieniu Nadii :)
mi siostra dzis z polski przywiozła resztę rzeczy do dziecka i juz chyba mam wszystko oprócz ciuszków;p
kupilam teraz te butelik dr brownsa ale teraz wzielam szerokie do nadii mialam waskie i ciezko sie robilo mleko;/ ale byly poreczniejsze niz te szerokie ;/
Pirahna ty masz te waskie czy szerokie ? ciezko cos poradzic z tymi kolkami i snem ;/ tylko zeby szybko przeszlo...!!!!
Tasha a co tam u ciebie ?

witam Was dziewczynki
dzisiaj u nas pochmurny dzień, ale ciepło.
Jas już byłam na zakupach, troszke posprzatałam, troche musze popracowac i obiad ugotowac.
Witaj Kinga
Pirhanha kurcze jak ja Ci współczuje tych kolek, wiem co to jest bo mój najstarszy miał a wtedy nic na kolki nie było, musiałam czekac az mu samo przejdzie, na szczescie młodsi nie mieli
Daria ale Nadia jest sliczna dziewczynka
Monico jak słodka ZUzia,wprowadzasz jej juz jakies pokarmy stałe? śpi dobrze?

Hejka!

Ewcik
, jestem myślami z Tobą kochana, dziś już będziesz mieć to za sobą.

natusia, zarejestrowałam synka na 11:15. Krzysiu niestety nie pokazuje czy coś go boli a pytałam go o to :-( A B-100 można brać dłużej :tak:, to tylko drastyczną dziewczynkową dietę można stosować do 6 miesięcy.

Tusia, to zależy od tego ile trwa faza lutealna w tych cyklach, jeśli np. w cyklu 25-dniowym faza folikularna trwa 12 dni a lutealna 13 dni to wszystko jest w należytym porządku, jeśli jednak I faza trwa 14-15 dni a druga 10-11 to jest za mało progesteronu prawdopodobnie.

Kinga, jak fajnie, że do nas zajrzałaś. Jak samopoczucie?

Kasiu
, nocka Kai taka sobie a Krzysiu z rana miał 38,4*C, ciekawe co powie lekarz, martwię się o synka bo nie wiem co mu jest - nie ma żadnych objawów choroby i wydaje się być pogodny ...a może to trzydniówka? Śliczny wykres!

Misia, tempka spada bo być może rosną estrogeny (hormon ten obniża PTC) a pik estrogenowy wywołuje pik LH ...tak więc być może zbliża się owulka, trzymam kciuki :-)

Daria, ja kupiłam te szerokie bo podobno z wąskich synek siostry nie chciał pić (mają inny smoczek).

Tasha, jak się czujesz?

Mama, sto lat dla Domiego, samych uśmiechów i spełnienia wszystkich marzeń!

Kate, czekam, odliczam dni do tych 3-4 miesięcy i dłuży mi się strasznie, tak bardzo bym chciała ulżyć córeczce.

Ostatnia edycja:
u mnie pomalutku..... pracuję. staram się nie myśleć tyle o tym.
Bedzie dobrze.
Starania będą nadal. narazie czekam aż oczyszczę się do końca.

mama 100 lat dla synka!

KATE 18 moja Zuza to taki cycek, niezbyt narazie wychodzi nam wprowadzanie pokarmow stalych, jest gorąco i niezbyt chce jesc, poza tym przeważnie usypia w dzien przy cycu, (z wyjatkiem wyjscia na spacer) wiec doi a potem jest najedzona, a że idzie co 2 max 3 godz spac to nie mam kiedy
W dzien ze spaniem roznie, potrafi spac 4 razy po 30 min lub 3 razy w tym jedna drzemka 1,5 godzinna, czasami jedna godzinna a druga 1,5 godzinna.Ogólnie nie mam znią problemów, marudna jest dopiero jak chce spac, a tak to taki śmieszek i pociecha

w nocy juz bylo super potrafila przespac 6-7 godz ciagiem, a teraz od 3 dni znowu masakra budzi sie co pare minut, wczoraj poszla o 21 a do 24 budzila sie co chwila, ale zauwazylam ze miala biale plamki an dziaslach, jedna jej pekla, widac pod spodem zabki, moze cos sie dzieje, a kiedy wyjdą to nie wiadomo

monico sliczna Zu....:-)

piranha zdrowka dla Krzysia
Ewciak :-(myslami jestem z Toba trzymaj sie

KInga milo Cie tu widziec, na pewno bedzie dobrze...trzymaj sie... jak to ktos gdzies napisal '' Dzieci które odchodzą nie umierają. One zmieniają swoją datę urodzenia..''
mama wszystkiego naj, najlepszego dla synka ,spelnienia wszystkich marzen, beztroskiego dziecinstwa i duzo zdrowka :-)

pirhana- na kolke są krople millicon gocie.....to włoski lek ale u nas zadziałał cuda ma inny skład niż polskie i niemieckie też przez nas wypróbowane.....i wspólczuje ja wiem co to kolka...i jak bardzo meczące psychicznie zwłaszcza to jest

reklama
Do góry