reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czesc cos ostatnio na nic nie mam czasu.I dzieci roznosi doslownie.Kuba ostatnio maly huligan sie zrobil i pierwsze co robi jak przychodzi do domu to mowi ja nic nie zrobilem...
Kwietniowka no super by bylo jakby wszystkim to marzenie sie spelnilo Mi sie nie udalo i wiem ze moje najwieksze marzenie sie nie spelni.
Maly wojuje w brzuchu az boli.Az mam stracha tak ten czas szybko leci.W nocy ciezko mi spac.
Wtedy rozmyslam i dzis myslalam sobie jakim cudem wogole zaszlam w ciaze bo maly rusza sie w brzuszku.A to chyba naprawde reka boska ze tam jest.Ewcik kinga przykro mi .
Pisalam wczoraj i post uciekl w swiat.
Kupilismy lozko pietrowe i bartek nie chce spac na gorze .Kociatka ja mialam teraz okropne mdlosci.na samo wspomnienie mnie otrzasa.Pewnie przez to ze beta byla tak wysoka.Nie noglam normalnie funkcjonowac i nic nie pomagalo U mnie minelo w 16 tyg.
Patrysia gratuluje.Zrobilam zdjecie brzucha ale nie mam kiedy wgrac.Pirania u nas.Filip mial szkarlatyne dwa razy Bartek raz.

Ostatnia edycja:
reklama
kociatka, dzięki! ;-* Mi też mdłości przeszły dopiero w 16 tc ale zazwyczaj mijają w okolicy 12 tc. Jak byłam z siostrą dzieckiem to też bardziej atrakcyjne było spanie na górze :-)

natusia, dzięki, że pytasz :-* Po Krzysiu w ogóle nie widać choroby, wysokiej gorączki też już nie ma a Kaja w końcu przysypia, dopiero późnym wieczorem ma głębszą drzemkę (dzienne to są takie kilkuminutowe z częstymi przebudzeniami).

Tasha, łatwiej zrzucisz wagę karmiąc piersią :tak:, kilogramy lecą w dół jak szalone nawet jak się objadasz, wyprodukowanie pokarmu to dla organizmu mega wysiłek. No i przy karmieniu wydzielana jest oksytocyna powodująca obkurczanie macicy, szybciej zatem brzuszek będzie płaski :-)

Ostatnia edycja:
Nooni jak w planch byl zakup lozka to tez sie klocili kto na gorze.Teraz jak juz jest troche sie boi.
Tasha ja znowu karmilam dlugo i nie mysle ze nie bede karmic.Ale to indywidualna sprawa.Co do mojego malego chlopczyka w brzuchu to mysle ze bog chcial mi utrzec nosa za to ze wogole myslalam o planowaniu coreczki.I zanim zaczelam dal mi jakims cudem 4 syna

Hej wszystkim witam porannie rześko i słonecznie:-)
Andziak tak jak wspominałam to chyba to co jest człowiekowi pisane to jest nieuniknione.A dary od losu trzeba przyjmować takimi jakimi są.Ja zanim dowiedziałam się o płci próbowałam sobie to wszystko tak własnie wytłumaczyć w razie jakby okazało się że będzie chłopak...
a tak nawiasem to stwierdzenie mojej gin co do płci w pt było dosyć dziwne więc jeszcze kto wie co sie może wydarzyć na 3D 7 sierpnia ...mam nadzieje że nic sie nie zmieni radykalnie:szok::-D

WITAM:)

Wstałam obolała osłabiona bo przez emocje nie mogłam spac :p

ANDZIAK prosze nie pisz ze Bóg ci utarł nosa bo synka masz:(

Kochane nie mozna tak podchodzić do tego ze marzysz to albo tracisz albo masz np.jak ANDZIAK pisze synka no prosze was:(dzieciaczki to DAR od Boga ale jak się potoczą losy to juz natura sama nasza natura...

KOCIATKA mi z Domisiem do konca prawie ze 4 mieisąca mdłosci wymioty męczyły :/ z Alankiem lepiej a z Marcelkiem to od 10 tc i tak też do 15-16 tc...współczuje :/ ale pocieszaj sie ze ten stan nie na długo że w końcu minie a wtedy bedziesz narzekać na ciężar brzuszka :D ;)
TASHA przeczytałam i szoku doznałam :0 co ta wypisuje tam? nie wiem ale to chyba jakiś troll no chyba ze faktycznie są takie kobiety :0 ps.no ja wole cycusiem ale jak ktos chce MM to śmiało czemu nie:)
NATUSIA no i tak było u mnie :p emocje swoje zrobiły i nie spałam za dobrze a ws umie mało co...

dzien dobry !!!!

U mnie
pogoda83.gif
, oj chyba za dlugo bylo tego sloneczka.... teraz pewnie bedzie padalo z tydzien.... bleeee

Mama piszalas, ze pustki w domku.... jejku jak tez sie boje.... cora leci w piatek do dziadkow na caly m-c.....no ale pomyslmy sobie, ze dzieci beda mialy wspaniale wakacje i bardzo mile wspomnienia na lata,

Patrysia GRATULUJE!!!!! UDALO SIE, BRAWO

osobowe24.gif

Tasha, dziekuje z corka jest juz ok. Jest juz lobuziara tak wiec zdrowiutka

Natusia
bardzo sie ciesze, ze kremik doszedl....

Kate. Patrysia, Andzia, Mama, Natusia, Daria, 84Misia, Tasha, Axari, Ewcik, Piranha, Marzycielka, Czarodziejka, MissBella, Kociatka, Beatka, Truskaffka, Kinga, Martika, Patrysiak, Milla21, Misia_81, Czarna, Dafne, Tusia i inne z gangu buziaczki i milego dnia

Sytuacja na froncie Obserwacja cyklu - enpr.pl

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry