reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ŁaŁ....lece do was z nowymi wieściami o mnie...a tu taka niespodzianka :D

Tasha Ogromne Gratki, zaraz doczytam dokładnie...ale wiem już że córunia po drugiej stronie brzuszka :D :D :D
Witamy Kolejnego Skarbeczka na Świecie!!!!!!

a ja odebrałam dziś wyniki bety - 14354.0 IU/l
no i tak..jestem w ciąży hehe to wiem, ale nie potrafię tego wyniku zinterpretować, przy Matiku miałam normy wg mIU/ml (4264mIU/ml) a teraz na wyniku mam podany tylko mój wynik i żadnych norm dla poszczególnych tygodni ciąży...

Pomożecie??? Piranha, orientujesz się może w tych normach ??

lece doczytać ;)

reklama
Kinga, synek miał gorączkę 38,8 dwa dni temu, wczoraj byliśmy u lekarza i lekarka podejrzewa szkarlatynę :-(, przepisała antybiotyk i w piątek mamy przyjść do kontroli ...ja jednak na razie nie widzę, żadnych objawów szkarlatyny.

Truskafffka
, wynik w IU/l będzie dokładnie taki sam jak w mIU/ml :tak: Norma dla 39 dnia ciąży (licząc od @) to 7,220-17,050 (średnio 11,040) więc beta jest przepiękna!

Akwarium mam już naprawione :-)

Zobacz załącznik 486935

Ostatnia edycja:
dobrych wiadomosci cd... :-):-):-)

Truskafffciu no to teraz tylko czekamy na nowy suwaczek no i piekne zdjecie z USG wkrotce :tak:

Piranha akwarium cudne, a co to bedzie jak juz je uzupelnisz :szok: juz nie moge sie doczekac jak wkleisz zdjecie :-)

Uffff to mogę oddychać :) dzięki wielkie Piranha, bo się zastanawiałam czy wynik odpowiada "wiekowi ciąży" :happy2:
jeszcze jutro stresy, ale liczę na dobre wieści :) pozytywnie się nakręcam :)

Kaja słodko śpi, trzymam kciuki żeby ten widok coraz częściej u was gościł :-)
Andziak brawo dla Kuby, spryciaż z niego :)
przypomnij proszę w jakim wieku są chłopaki?
Ja... bije się w serducho, moja wina...wiesz, że wiszę ci paczkę..w tym tygodniu ją wreszcie wyślę...:sorry2:
wykombinowaliście cosik z imieniem dla najmłodszego słodziaka?
Noemi, Misia, Nullka, Kasia, Mama, Marzycielka, Natusia ..i wszystkie staraczki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& megaśne zaciśnięte cały czas :D

Natusia pochwal się potem pazurkami ;)
a u mnie...niemoc:baffled: no i to mulenie w brzuchu mało przyjemne, no ale chciałam...to mam:-p
Ewcik && za wyniki synka, odezwij sie po wizycie w szpitalu
Płacz jak tylko tego potrzebujesz, trzymam za rękę i podaję chusteczkę..i wiem ;) że wkrótce zaświeci słońce i dla Ciebie i dla Kingi ;)
Missbella oj kurka..pamiętam te bolesne skurzcze w ciąży, zawsze wtedy się zastanawiałam jak ja poród przeżyję, skoro tak się zwijam z bólu przy skurczu łydki:baffled:
Czekamy na zdjęcia kuchni :)

Miłego dnia!!

ŁaŁ Piranha akwarium cudne!! Czekam z niecierpliwością na zdjęcia akwarium i "zawartości" ;)
Marzycielka oj mam nadzieję że jutro spokojnie będę mogła już wkleić suwaczek :)

Ostatnia edycja:
Marzycielko, no właśnie mam kilka koncepcji ale być może zrobię tam Czarne Wody Amazonii :-)

Truskafffko
, a jak dziś cudnie Kaja śpi w tym pokoju z akwarium z dala od krzysiowych hałasów, aż jej nie poznaję :-) Wklejam jeszcze fotkę z góry (ta ściana jest intensywnie czerwona a na fotkach jest pomarańczowa ;-)) żeby widać było jak szerokie jest to akwarium (a jest 200 cm długie, 80 cm szerokie i 60 cm wysokie, te gazety spod akwarium znikną i trafi tam specjalna mata ;-)). Jutro trzymam z całych sił kciuki za Twoją wizytę (byś zobaczyła ślicznie bijące serduszko) ale jestem pewna, że przekażesz nam tu same radosne wieści!

Zobacz załącznik 486946

Kuba ma 4 lata.Juz umial rozpoznac literki i liczyc.Teraz nauczyl sie pisac.Spisywal z komputera.
Triskaffka imie w toku.Propozycje to Szymon Dominik Marcel i Ignas.Mielismy jeszcze Kajtek ale kojarzy mi sie z psem sasiada.
Beta super ja mialam w 38 dc 21000 ale samopoczucie masakryczne wiec za wysoka beta tez nie dobra.Wazne ze przyrasta.Chlopaki sa z grudnia 2002 stycznia 2005 i maja 2008.Co do skurczy w nogach mam czesto .A w nocy zle uloze i odrazu.Mam tez od niedawna brzucha mam nadziejwe ze to te cwiczace macice.Ale uczucie nieprzyjemne

Ostatnia edycja:
Piranha :) niech Kajunia słodko śpi :)
akwarium ogromne, ale to będzie piękny i kojący widok :) zazdroszczę:cool2:

a u mnie chyba za wcześnie na serducho, to dopiero 5 tydzień skończony

Andziak propozycje imion fajne, mnie chyba najbardziej podchodzi Szymek i Ignaś ;)
i dzięki :)

Ostatnia edycja:
Tasha ogromne gratulacje!!!świetne wieści!!niech się chowa zdrowo!!
Piranha dziwne stwierdzenie ginki dlatego że na poczatku zaglądając w tamte okolice mówi : wygląda dziewczynkowo .... cóż między nogami nic nie ma ...to dziewczyna... ja na to pani dr to może niech pani zrobi jakąs fotke bo ja słabo widziałam cokolwiek (miałam źle ustawiony monitor) a ona na to: dzidziusia pooglądamy sobie na 3D Fotki też będą a teraz musicie mi uwierzyć na słowo :-) i jak byście wywnioskowały? pewność że w środku jest dziewczyna czy mimo wszystko jeszcze za wcześnie sie nie cieszyć?(choć i tak już za poźno:-D)

reklama
truskaffko no wlasnie gdzie u Ciebie piekny suwaczek??????
wstaw Koniecznie!!!!!!!

Piranho...ale wielkie akwarium....jejQ juz sobie wyobrazam jakie bedzie piekne!!! takie male nie robie na mnie duzego wrazenie ale takie jak Ty masz...nic tylko patrzec na plywajace rybki i relaksowac sie:))))
A jak dzis dzien? jak dzieci?

Andziak a jak u Ciebie samopoczucie????

Ja wlasnie ze sklepu wrocilam...Kocham moje auto..:)))))isc w ten upal chyba bym zdechla,. Maksia od razu wsadzilam w koszyk i byl spokoj a nie jak ostatnio latal i sceny mi robil!:)

Ostatnia edycja:
Do góry