reklama
Jagienka29
Fanka BB :)
Piranha-słodziaczek z Kajuni! Uśmiech który jest w stanie stopic każde serducho 

Marzycielka12
Dzien dobry :-)
Kasia u nas jeszcze nie pada, ale pewnie to tylko kwestia czasu :-(
Tak sie przyzwyczailam do tej jesiennej tempki w UK ze az sie boje tych upalow w Polsce
Piranha Kajusia przeslodka :-)
Patrysia no tak to juz jest, ze jak sobie cos zaplanujemy to zawsze jakis problem sie przypaleta. ale moze jutro uda ci sie wozeczek wyczyscic :-)
Kinga trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&& i juz sobie wyobrazam jak wracam z Pl a tu beda same dobre wiadomosci :-)
Milego dnia zycze
Kasia u nas jeszcze nie pada, ale pewnie to tylko kwestia czasu :-(
Tak sie przyzwyczailam do tej jesiennej tempki w UK ze az sie boje tych upalow w Polsce

Piranha Kajusia przeslodka :-)
Patrysia no tak to juz jest, ze jak sobie cos zaplanujemy to zawsze jakis problem sie przypaleta. ale moze jutro uda ci sie wozeczek wyczyscic :-)
Kinga trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&& i juz sobie wyobrazam jak wracam z Pl a tu beda same dobre wiadomosci :-)
Milego dnia zycze

truskafffka
hejka
jak dziś przyjemnie, w nocy padało, ochłodziło się nieco, jest czym oddychać i od razu czuję się lepiej
choć Rybcia mdłościami dalej męczy hehe migdały poszły w ruch, jutro będę mieć też imbir..nie dam się
Jagienka Mati wie i cieszy się bardzo
on od jakiegoś czasu czeka na dzidziusia, nieraz jak jeszcze nie byłam w ciązy to przytulał sie do brzucha i mówił że słyszy jak dzidziuś oddycha..i takie różne teksty hehe
Więc czekamy na dzidziusia
Mama jestem, dziękuję
Kciuki na maksa zaciśnięte i czekam na dobre wieści
Martika Patrysia i za was kciuki zaciskam
oj posypią się jutro dobre wiadomości 
Marzycielka ujć...to cały miesiąc Cię nie będzie...ehh już tęsknię..
super że mężulo chce iść na badania, a może nie będzie musiał bo w międzyczasie Ktosika wyczarujecie hihi
Ewcik dzięki
super że szefowe pomocne 
paczka wysłana, daj znać jak dojdzie
tam jest totalny misz masz, po troszku różnych rzeczy, najbardziej uśmiejsz sie z ...żurawiny hehe
Piranha hehe cudownie, ja właśnie najchetniej bym w hibernacji przeżyła ten pierwszy trymestr
Spokojnego snu dla Kajuni, daj znać po wizycie
Niunia ślicznymi uśmiechami was obdarowuje
Natusia mądrego masz synka
zdrówka dla niego, dzięki-poszperam za tą opaską 
Kasia
)) czekamy z niecierpliwością
Misia Kinga tak jak Piranha pisała, czekamy na skok i trzymam kciuki tempki w niebiosach
Miłego Dnia!!
jak dziś przyjemnie, w nocy padało, ochłodziło się nieco, jest czym oddychać i od razu czuję się lepiej
choć Rybcia mdłościami dalej męczy hehe migdały poszły w ruch, jutro będę mieć też imbir..nie dam się

Jagienka Mati wie i cieszy się bardzo
Więc czekamy na dzidziusia
Mama jestem, dziękuję
Kciuki na maksa zaciśnięte i czekam na dobre wieści
Martika Patrysia i za was kciuki zaciskam
Marzycielka ujć...to cały miesiąc Cię nie będzie...ehh już tęsknię..
super że mężulo chce iść na badania, a może nie będzie musiał bo w międzyczasie Ktosika wyczarujecie hihi
Ewcik dzięki
paczka wysłana, daj znać jak dojdzie
Piranha hehe cudownie, ja właśnie najchetniej bym w hibernacji przeżyła ten pierwszy trymestr

Spokojnego snu dla Kajuni, daj znać po wizycie
Niunia ślicznymi uśmiechami was obdarowuje
Natusia mądrego masz synka
Kasia
Misia Kinga tak jak Piranha pisała, czekamy na skok i trzymam kciuki tempki w niebiosach
Miłego Dnia!!
K
Kinga85
Gość
misia widzę że czekasz na skok tak samo jak ja ;-) 3mam kciuki!
aguska24mir
mama Pawełka :)
hej laski
pirania słodki usmiech normalnie powalajacy
tasha gratki i niech sie dzidzia zdrowo chowa
truskawcia pewnie walcz z mdłosciami
misia i kinga kciuki za skok tempki
a ja musze sie pochwalic moj młody odzwyczajony od pieluch ale od smoka jeszcze nie
miłego dnia laski
my znów działamy
terz nie mam na nic czsu załatwiam tesciowej emeryture
a to z domem załtwiam troche to po materiał jezdze
przepraszam ze was zanidbuje ale obiecuje poprawe
pirania słodki usmiech normalnie powalajacy
tasha gratki i niech sie dzidzia zdrowo chowa
truskawcia pewnie walcz z mdłosciami
misia i kinga kciuki za skok tempki
a ja musze sie pochwalic moj młody odzwyczajony od pieluch ale od smoka jeszcze nie
miłego dnia laski
my znów działamy
terz nie mam na nic czsu załatwiam tesciowej emeryture
a to z domem załtwiam troche to po materiał jezdze
przepraszam ze was zanidbuje ale obiecuje poprawe
tasha31
witam babeczki!!!
Pirania - jak tam po wizycie u pediatry??? słodziutka laleczka z Kai:-), warto czekać na takie chwile, Sonia często się uśmiecha, ale to są takie uśmiechy przez sen, cudowny bezzębny uśmiech:-), założyli mi szwy samorozpuszczalne, które mają same zniknąć w ciągu 10 dni, właśnie miałam Cię zapytać ile dni trwa to oczyszczanie macicy, pewnie długo...powoli waga spada, ubywa mnie każdego dnia, tylko te cholerne nogi takie spuchnięte...już nawet zaczęłam się zastanawiać czy nie ma to nic wspólnego z krążeniem, ale wynik APTT miałam w normie...
Patrysia - kochana, szykuj wyprawkę do szpitala, bo nigdy nie wiadomo...wczoraj miałam mieć wizytę w sprawie przyspieszenia cc a Sonia zrobiła taką niespodziankę, że ho ho i nie myślała czekać do żadnego terminu, uważaj na siebie!!!
Marzycielka - udanego pobytu w PL!!!:-)
pozdrawiam dziewczynki serdecznie!!!
Pirania - jak tam po wizycie u pediatry??? słodziutka laleczka z Kai:-), warto czekać na takie chwile, Sonia często się uśmiecha, ale to są takie uśmiechy przez sen, cudowny bezzębny uśmiech:-), założyli mi szwy samorozpuszczalne, które mają same zniknąć w ciągu 10 dni, właśnie miałam Cię zapytać ile dni trwa to oczyszczanie macicy, pewnie długo...powoli waga spada, ubywa mnie każdego dnia, tylko te cholerne nogi takie spuchnięte...już nawet zaczęłam się zastanawiać czy nie ma to nic wspólnego z krążeniem, ale wynik APTT miałam w normie...
Patrysia - kochana, szykuj wyprawkę do szpitala, bo nigdy nie wiadomo...wczoraj miałam mieć wizytę w sprawie przyspieszenia cc a Sonia zrobiła taką niespodziankę, że ho ho i nie myślała czekać do żadnego terminu, uważaj na siebie!!!
Marzycielka - udanego pobytu w PL!!!:-)
pozdrawiam dziewczynki serdecznie!!!
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
witam się po pracy..
Truskaffcia dziękuję za &&& ..jutro się okaże u ginki co i jak ..
&&&&& i za Twoją Rybkę
Tasha to ile Ci jeszcze zostało kilosków po ciąży??
Pirania Kaja słodka
Marzycielka udaneeego urlopu
Misia,Kinga && za skok...
Czarodziejka jak tam mykanie po zakupy autkiem ???
Ewcik dzięki
:*
a mi smutnooo
moim dzieciom tak dobrze u dziadków ,że do dziś- 10 dzień-nie mają potrzeby pogadać z mamą ....
fajnie,że nie tęsknią ...no fajnie..
ale ja prawie umarłam jak ich rodziłam to mogliby trochę zatęsknić kurka siwa
ale już w sobotę po nich jedziemy
Truskaffcia dziękuję za &&& ..jutro się okaże u ginki co i jak ..
&&&&& i za Twoją Rybkę
Tasha to ile Ci jeszcze zostało kilosków po ciąży??
Pirania Kaja słodka
Marzycielka udaneeego urlopu
Misia,Kinga && za skok...
Czarodziejka jak tam mykanie po zakupy autkiem ???
Ewcik dzięki
a mi smutnooo

moim dzieciom tak dobrze u dziadków ,że do dziś- 10 dzień-nie mają potrzeby pogadać z mamą ....
fajnie,że nie tęsknią ...no fajnie..
ale ja prawie umarłam jak ich rodziłam to mogliby trochę zatęsknić kurka siwa

ale już w sobotę po nich jedziemy
Podziel się: