Magda uk hehhe, wiecej wiary powiadasz???? Ja juz w nic nie wierze, jak sie nastawiam i mam nadzieje to pozniej tylko rozczarowanie.....
Tak ja wiem ze potrzebuja na part time, ale tutaj wyraznie bylo napisane ze full...co tam szkodzi....zobaczymy. Termin zgloszen jest do dzisiaj
, tak wiec ja dzis zabiegana od rana ale juz po.... teraz czekam za telefonem na rozmowe....o ile wezma pod uwage moj czas pracy. Jedno co w tym kraju mi sie podoba ze dla nich dzieci sa na I miejscu i nie ma tak jak w PL.... jak juz ktos jest mlody... a to pewnie zaraz dziecko itp, a jak ktos ma dziecko...a to bedzie chorowalo wiec zwolnienia... masakra....
Ja moja smerfetke poslalam jak miala dwa latka i bez problemu sie dostala.... no bo przeciez dla nich kasa:-). Dopiero od 3 roku zycia masz przedszkole za darmo. Jedyne za co placisz to za lunch. Poszukaj innego przedszkola, jesli mala tak bardzo chce do dzieci. Powodzenia
Tak ja wiem ze potrzebuja na part time, ale tutaj wyraznie bylo napisane ze full...co tam szkodzi....zobaczymy. Termin zgloszen jest do dzisiaj

Ja moja smerfetke poslalam jak miala dwa latka i bez problemu sie dostala.... no bo przeciez dla nich kasa:-). Dopiero od 3 roku zycia masz przedszkole za darmo. Jedyne za co placisz to za lunch. Poszukaj innego przedszkola, jesli mala tak bardzo chce do dzieci. Powodzenia