reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Magda , Piranha , Czarna - dziękuję za odpowiedzi :-)
Mój M to najchętniej by syna robił bo moi teście same wnuczki mają ,a mnie to jest w sumie obojętne ważne żeby było zdrowe, a z córci ucieszyłyby się moje siostry bo same chłopaki z mojej strony także co będzie to będzie sataranka zaczynamy w maju 2013 i wtedy będziemy działać wtedy kiedy najdzie nas ochota :-)
Czarna- obserwuję się właśnie robię sobie wykres tylko ta moja tempka dziwna raz spada raz rośnie....śluz mam już typowo niepłodny więc to raczej nie wynik owulki owulkę chyba miałam w 15 lub 16 dc.

reklama
Daria mieszkamy w Uk, ale jednak jeździmy do Pl czasami:-D I owszem w UK sporo ładnych ubranek, ale moja Nela jest strasznie szczuplutka i ciągle mam problem ze spodniami i spódniczkami. :baffled:

Daria mieszkamy w Uk, ale jednak jeździmy do Pl czasami:-D I owszem w UK sporo ładnych ubranek, ale moja Nela jest strasznie szczuplutka i ciągle mam problem ze spodniami i spódniczkami. :baffled:

ja znowu mam na odwrot;p niemcy sa grubi a ciuchy na dzieci maja tak wąskie ze nadia ledwo sie mieści a w spodnie żadne nie dopina :-D chociaz teraz to troche juz lepiej niz prędzej bo wtedy to ja w nic zmieścić nie moglam;d

zakupy wstępne zrobione:) śmignełam rowerem...obskoczyłam pare sklepów i 100zł wydane w godzinkę heh

kobietka witam Cię i tutaj!!!! :-)

Daria nie martw się. Wyrośnie z tego, zobaczysz. Nim się obejrzysz, to wystrzeli w górę. Ja właśnie dlatego lubię w Niemczech kupować portki Neli, bo przynajmniej nie muszę zwężać. Najgorsze, że tu mi zostaja tylko droższe sklepy, gdzie mogę dobrać jej długość (bo ona tez dość wysoka), do szerokości. Tylko za to płacę 25 funtów, a młodszej już za 8-10 mogę kupić fajne dżinsy.

Kinga, żeby tak się szybko zarabiało, jak się wydaje....;-)

o tak.... hehe :)

Kinga ależ Twój wykresik oczy cieszy
yes2.gif
Tylko ciiiiiiii.....żeby nie zapeszać
wiesz ja się nie ekscytuję bo u mnie zawsze tak wysoko idzie na początku a potem góry doliny i w końcu @ :/

Mykam obiad robić
dziś karkóweczka z grila! :happy:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
zaczełam czytać początek tematu o zaplanowaniu płci dziecka a im "głębiej" w wątek tym temat schodził na inny temat:) a na końcu już wogóle nie ma nic wspólnego z planowaniem płci dziecka heh

Do góry