reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Mamo kubulki biedna nie płacz bo i mi tu smutno :-( wiesz co, jak cos nam sprawia przykrosc i nas smuci to nawet jesli ktos szczerze zazaruje wszystko odbieramy jako atak na siebie, wszyscy wydaja nam sie tacy zlosliwi. Wiem bo sama tak mam. Ale my baby jestesmy przekorne, a wiesz jak ja bym chciala 2 chlopców? :-) Bardzo, oczywiscie nie zamienilabym mojej Zuzi ale i Ty nie zamienilabys Antka na zadna corke. jestem tego pewna! I dobrze Ci Misia mowi, jeszcze nic straconego, do 3 razy sztuka ;-) pozyjesz zobaczysz.
Daria czy ja dobrze rozumiem, jak staraliscie sie o Nadie to 7 razy w jeden dzien to robiliscie? :szok: chyba cos zle zrozumialam.
No ale wlasnie Piranha Guru Nasze powiedz jak to jest z tym oslabianiem plemnikow, gdzies czytalam ze na dziewczynke to jeden strzal przed owu i zalozmy jeden na 0+12 a na chlopaka jak najblizej owu kilka razy. jakie jest Twoje zdanie, czy aby napewno czy jednak bezpieczniej jest oslabic badz wzmocnic plemniczki (w zaleznosci od planowanej plci) i oddac jeden "złoty strzał"??? Jak Ty sie na to zapatrujesz?

Karola maz napewno sie powoli przekona :tak: dobry sex potrafi zdzialac cuda :-D
Misia ja tez w pracy. Udaje ze cos robie. U mnie tez pogoda jakas deszczowa. Oby sie do ferii wypadalo i jeszcze spadl swiezy sniezek. A potem czekamy na wiosne.

Ostatnia edycja:
Bo włąśnie się zastanawiam tych produktów na allegro i w aptekach jest w choler i trochę zakwaszających czy jak to nie którzy mówią przeciw infekcji zwał jak zwał ważny efekt niskiego ph i sie tak zastanawiam czy to faktycznie jest obojętnie co się zastosuje, czy nie ma znaczenia czy to jest krem, globulka czy jeszcze coś innego i czy to jest na receptę czy bez? Czy któraś była by tak miła i wyjaśniła mi tą kwestię jak dziecku :-) bo już nie ogarniam tego zakwaszania chyba za dużo informacji heheheh

elmo dobrze zrozumialas :) i powiem ci ze moja kolezanka co zaszla wtedy w ciaze co ja ma corke a ona mowila mi ze 5 razy w dzien :)wiec moze cos w tym jest:confused:

elmo dobrze zrozumialas :) i powiem ci ze moja kolezanka co zaszla wtedy w ciaze co ja ma corke a ona mowila mi ze 5 razy w dzien :)wiec moze cos w tym jest:confused:
No to twarda babka z Ciebie. A mąż jurny chłop :-) Super! Ale Ty masz juz parke wiec jestes w najlepszej sytuacji z nas wszystkich!!!:tak:

Ja od rana robie zakupy na allegro. W przyszlym tygodniu chyba wezme urlop i bede czekac na listonosza bo jak moj M zobaczy ile to kosztowalo to zostane pozbawiona marzen i to w dodatku bez dachu nad glowa :-D zakupilam wszystkie suplementy i jednak ten elektroniczny miernik ph. Oby sie sprawdzil bo sie wkurze :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Daria Ty to dobra jesteś i jest prawdą to że częste współżycie powoduje wzrost plemników X w nasieniu, dlatego też jest metoda codziennie staranka i stop na 2/3 dni przed owu lub metoda 0+12 która ma wysoką skuteczność, ale ja zawsze będę za zakwaszaniem jeżeli chodzi o planowanie dziecwczynki.

Mama Kubulki ja nie wiem kto w ogóle zatrudnił tą Panią w przedszkolu i w ogóle taki tekst jestem poprostu w szoku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Trzeba było jej nagadać może by Ci chociaż trochę ulżyło....nie mogę poprostu nie mam słów żeby to skomentować bo nawet nie wiem jak, okropna ta Pani;/;/trzeba było jej się spytać, czego Pani mi współczuje zdrowego synka??

Witam się.

Kurczaki tak Was czytam i już mnie głowa boli. Teraz już sama nie wiem ile to przed owu czy może jednak po. tego się najgorzej boje, że coś namieszam i nie wyjdzie. Bo tam dietka, suplementy, ph to dam radę. No cóż ja na razie nie mam @ bo karmię. Póki co nie mam nawet po co mierzyć, badać i w ogóle. A w owu to nigdy nic mnie nie kuło, nie bolało... ciekawe czy nie przeocze.

O mały się obudził. Spadam
GRATULACJE Kamea
Mamo kubulki jeszcze raz tulę.

No mnie też gowa bolała jak się szykowałam na to całe planowanie hahaha:-) przed na dzieczynkę ale trzeba bardzo pilnować ph znowu metoda 0+12 daje 90% skuteczności ale ciężko jest się w nią wstrzelić trzeba bardzo dobrze znać swój organizm

reklama
jak czlowiek byl mlody :-D to mial duzo sil;p teraz przy dwojce dzieci moja ochota spada na zero :-)

mam pytanie do mam chlopcow colinowi na koncowce siusiaczka zrobilo sie takie czerwone czy to normalne? czy mu sie odparzylo?

a przy nadii napewno nie mialam niskiego ph ja nie cierpialam jesc jogurtwo itp jadlam tylko slodycze uwielbialam fast foody :) jedynie kartofli nie jadlam ale za to pelno pomidoworow;/ i mialam zapalenie pochwy ale lekarka na to dala mi dopiero w ciazy ;/ wiec licze ze pomoglo mi duzo sauna i stosunek pare razy dziennie :)

Ostatnia edycja:
Do góry