krystianmartin
Fanka BB :)
aspiryna życzę ci aby było wszystko po twojej myśli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Musze jeszcze domówić troche testów owulacyjnych. Tak czy inaczej po zajściu w ciążę oficjalnie ogłoszę bankructwo 
Teraz nad nim pracuję ale boję się, że może już trochę za późno. Nie jest złym dzieckiem broń Boże, ale ma takie egoistyczne podejście, że wszystko mu się należy, nie potrafi się dzielić itd. Z drugim synem, postanowiłam, że posiedze na wychowawczym aż pójdzie do przedszkola. Choć muszę to przemyśleć jeszcze, bo w weekend odwiedzili mnie znajomi z pracy i szykują się i awanse i zwolnienia
i już nie wiem co robić???