reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
czesc :)
a u mnie to dziś lub jutro owu będzie ;) mnie sie na razie owu nie pokrywa z cyklem jonasa... ale u mnie róznie z cyklami bywa I czasem sie przesuwa wszystko bo mam późną owulacje lub cykl bez owulacyjny :)

Elmo nic sie nie bój... już widze jakie tu emocje beda w maju :) moje obie panny właśnie w maju poczęte Ala ok. 26 maja a Maja 17 maja :)

musze jakąś zupe dzieciom ugotować I nie mam wizji jaką, chyba zrobie krupnik...

Antosia jakby to wszystko było pewne w 100% to bym działała pewnie, ale nikt nigdy 100% nie da, wiec jak nie wprowadzi sie dodatkowo wszystkich innych czynników to jak by była 3 dziewczynka to zawsze bedą wracać takie myśli, ze mogłam poczekać I sie lepiej przygotować a nie dzialać w emocjach... wiec ja musze dac na luz... :-(

Ewelin obstawiam owu na 17 dc. U mnie ten wodnisty śluz tez utrzymuje sie jeszcze kolejny dzien do wieczora a dopiero na trzeci dzien zmienia sie w wyraznie lepki. Szyjka tez wolno twardnieje i 2-3 dni po owu jest juz wyraznie twarda.
Antosiu jestes niezla :szok:
Maran nie strasz :-)

Elmo Ty sie nic nie bój bo ja nic nie zrobiłam dla zaplanowania płci... a TY robisz I to bardzo duzo :) nawet powiem tak, że z Maja to zrobiłam bardzo wiele na odwrót hehehe ale wówczas nie miałam tej wiedzy, która mam teraz ;) bedzie dobrze zobaczysz

maran-atha też tak myślę że to trzeba połączyć by mieć większą pewność :)
miciur-ka teraz sprawdź czy wygenerował Ci się plik cykle.txt i tam masz taką samą tabelę jak w przykładzie

witam
u nas chorobowo:-(z Kasią dzisiaj muszę jechać do pediatry, bo chyba oskrzela zaatakowane, temp. się pojawiła i strasznie kaszle.
ELMO wiedzę, że kolejny cykl rozpoczęty:-) to w następnym działania:szok:szok...kiedy to zleciało;-)
będę trzymać kciuki.
maran to działaj działaj:-D może chłopak będzie:-Dja jakoś nie wierzę w tego jonasa;-)
pozdrawiam Was wszystkie

reklama
Ilaczek zdrówka dla calej Twojej rodzinki, szczegolnie dla Kasi malutkiej bidulki. Dobrze ze nie wierzysz, pociesza mnie to bo mi pokazuje dziewczynke :-) nie zmieniam jednak planow. Jesli nic oprocz Jonasa nie pokrzyzuje nam planow to dzialamy w maju. Tak kiedy to zlecialo nie?

Do góry