reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Maggie zakup koniecznie (w tej dawce którą pelaca Piranha) i zostan z nami :-)
Ann napewno Twoje wskazowki beda dla dziewczyn bezcenne.
Powiem wam że nie wiem jak dla kogo ale dla mnei najbardziej meczaca w tym calym planowaniu to jest ta dieta. Jakos tak wierci mi to dziure w glowie, staram sie zachowac zdrowy rozsadek, ale na dluzsza mete takie analizy co mozna a czego nie, sa naprawde meczace. Juz nie moge doczekac sie jak kupie sobie 4 kg krówek i zjem sama :tak:

Tak w ogóle to przepraszam Was dziewczynki, bo zapomniałam się przywitać.
A więc witam Was z uśmiechem na twarzy -ból głowy wczoraj wrócił ale minął dzisiaj nad ranem.
U mnie słoneczko grzeje i dodaje energii i mam nadzieję że u Was też. Ze starszym synkiem ok i miałam rację że żelki mu zaszkodziły, a młodszy pokasłuje ale tylko w nocy(?)-może czas zmienić wykładzinę w pokoju.

Antosia
Dokladnie ten sam lisc oliwny w kapsulkach, który podala Daria

Elmo
Spokojnie jak zjesz 1-2krowki raz na jakis czas to nic się nie stanie, spokojnie:)

Maggie
Co do tego preparatu to nic nie doradze bo nigdy o nim nie słyszałam:(

Pajak
W dalszym ciagu trzymam za Was kciuki, jak tam maly pajaczek?

Czarna
Jak mija ciaza? Imie macie już wybranie?
My się nie możemy na zadne zdecydowac a problem taki,zeby tu w de nie bylo problemu no i,zeby dziadkowie w pl nie mieli problemow z wymowa i pisownia:)

Ann haha wiem wiem. Cukier we krwi tez potrzebny :tak:
Daria widze ze mega przygotowana jestes i suplementy w pelnym skladzie.
Pająku... sciaskam mocno.
Antosia fajnie ze ze starszakiem ok. A mlodszy dlugo Ci kaszle w nocy? Moze to tylko przejsciowe, moja tez tak czasem ma, kaszel nocny nie wiadomo skąd :baffled:
Czarna no wlasnie? Decyzja o imieniu zapadla? Udalo sie postawic na swoim? :-)

Czarna perla?
Porannakawa?
Gdzie jestescie?

czesc dziewczyny :)

u nas tez cięzko wczoraj było, Ali cos zaszkodzilo I zwracała, chyba gruszka bo zjadła ze skórką... Dzis juz dobrze, ale do przedszkola jeszcze jej nie puściłam bo nie wiem jak dalej bedzie ;) jutro pójdzie. Maja już definitywnie bez smoka żyje ;-) wiec chociaz ta sprawa załatwiona, jeszcze trening czystości nas czeka I musze wreszcie wrócić do tematu bo ostatnim razem w ogóle ani razu nie zrobiła na nocnik a ze 12 majtasów zasikała I mowila po czasie, ze siku mokre...wiec jej odpusciałam, ale już jakis miesiąc minął wiec trzeba wrócić do tematu...

reklama
Do góry