Elle87
KochajacaMama87
TAK ROZUMIEMY
ja suplementy stosuję dopiero niecałe 2 miesiące a dietę jeszcze krócej więc nie będę się sugerować ph moczu ale z ciekawości sobie sprawdzę ;-) zresztą do staranek jeszcze trochę więc wszystko może ulec zmianie :-) wiadomo najważniejszy jest śluz i to jego ph trzeba pilnować. no czyli taktykę masz obraną tylko właśnie jak owulka różnie wystepuje to ciężko wycelować żeby przed "złotym strzałem" byly faktycznie te 3-4 dni przerwy. ale może akurat się uda 
Polisia a jaki lubrykant wypróbowałaś i zbadałaś ph śluzu? sylk czy rephresh? ph 6 miałaś po zastosowaniu lubrykantu? a jake miałaś przed? ja już wcześniej pisałam że próbowałam sylk i sprawdzałam ph ale paskami z allegro i u mnie przed sylkiem i po było takie samo ph w okolicy 4,5. potem okazało się że mam LIS i muszę kupić miernik więc jak tylko go dostanę to wypróbuję i wtedy napiszę jak działa na mnie tak na prawdę sylk i rephresh.

Polisia a jaki lubrykant wypróbowałaś i zbadałaś ph śluzu? sylk czy rephresh? ph 6 miałaś po zastosowaniu lubrykantu? a jake miałaś przed? ja już wcześniej pisałam że próbowałam sylk i sprawdzałam ph ale paskami z allegro i u mnie przed sylkiem i po było takie samo ph w okolicy 4,5. potem okazało się że mam LIS i muszę kupić miernik więc jak tylko go dostanę to wypróbuję i wtedy napiszę jak działa na mnie tak na prawdę sylk i rephresh.