reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja zrezygnowałam własciwie ze wszystkiego. Zyje jak jakas cierpiętnica, w męczenstwie i glodzie :-D
Krystianmartin utrudnione to Twoje starankowanie. Ale fajnie ze juz troszke spokojniej do tego podchodzisz
Ewelin no jak tam u Ciebie? Jakies stresy czy nic? Uchyl rąbka tajemnicy ;-)

reklama
Krystianmartin oj faktycznie Ty to masz utrudnione te staranka, oj

hahaha Elmo, ale Ty kawe możesz ;D

ja na szczeście nie piję kawy i nie ciągnie mnie, piję obecnie tylko mleko i sok żurawinowy, już nie mogę :D a co gorsza ten cykl chyba stracony, albo ovu sobie jaja robi albo będzie bez ovu. Dzisiaj może widziałam na LH lekki cień ale kurcze, powinien być ze 2-3 dni temu taki, nie wiem. Jajnik leciuuutko mnie zabolał, ale też już nie wiem na ile to moje samonakręcanie :)

Polisa nie mogę :-D kawa zakwasza jak fix ale własciwie to juz sie pogubiłam z tą kawą i nie wiem czemu nie jest zalecana na dziewczynke :-D Wiesz co, ja mysle ze ta nasza psycha tak dziala na tą owulke. Ja w tamtym cyklu to mialam taki mix ze głowa mała. Człowik siedzi i stara sie wyczuc jakiekolwiek pikniecie jajnika :-D

Elmo , wybacz ale to z pośpiechu bo do gina się szykowałam i luknęlam tylko na chwilę , już nadrabiam~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tak więc zostały mi ostatnie 2 tygodnie , szyjka trzyma , blizna wygląda całkiem dobrze , wyniki w porządku , nawet hemoglobina mi trochę podskoczyła , mam być na oddziale 5.06 a CC zrobią 06.06 taki jest plan , a czy się ziści to się zobaczy czy młody będzie współpracował:cool2:
Pozdrowienia i &&&& dla staraczek

Czarna trzymam kciuki :) a ja nie jestem na bieżąco to Twoja kolejna cc? tak?

Elmo i jak u Ciebie?

ja się zdenerwowałam poszłam wydałam kupe kasu na apteczne testy ovu, nadal nic. Teraz będę robić dwoma jednocześnie jak wychwyce różnicę to dam znać, póki co widzę mikro cień ale taki miiiiiini, trzymajcie kciuki może za 2 dni będzie maxi a za 4-5 ovu, muszę się skupić by w ovu nie wcelować :D
czy ktoś testował na sobie czy lepsze na zakwaszenie jest vitagynC czy represh?

Czarna dzieki. Bede mega mocno trzymac kciuki, za Ciebie, zeby gladko i bezstresowo poszło i za malutkiego aby urodzil sie zdrowiutki :tak: juz niedlugo bedziesz go tulic...
Mama kubulki a Ty? Oj cos czuje ze u Ciebie moze byc juz po wszystkim :-) Czekamy na wiesci.
Polisia oj to ładnie nerwów uzyjesz. Przewalone tak czekac na owulke. Powiedziałabym Ci zebys sie wyluzowała ale wiem ze to nie łarwe. Sama mam juz dosyc. U mnie cos na horyzoncie widac ale nic konkretnego. Tez juz testuje i czekam na pozytywny. Ale zeby nie bylo za lekko wczoraj spadl mi moj ph metr na posadzke w łazience i po nim. Zdechł. Pokazuje ph 12-14 :-D Pech jak fix! Przed samymi staraniami...

Dziewczynki nie jestem w stanie ogarnąć postów...tyle naskrobane !!!

Antosia co u Ciebie ???
Elmo a Ty jak się masz ??? Ja ostatnio zdeptałam termometr :( i dlatego nie mierzę tempek bo zapominałam sobie kupić nowy :(
Czarna mamy dzieciaczki w identycznym wieku :) :) :) Może i mnie dopisze
szczęście i będę po raz kolejny mamuśką :) Trzymam kciuki za szybkie i bezstresowe "rozpakowanie" :)

Witam się wieczornie. Zajadam się lodami a co tam. Zresztą to wapń chyba ale i sporo cukru. Właśnie ciekawe jak to z tymi lodami. Póki co delektuję się bo mam jeszcze trochę czasu na te wszystkie przygotowania.

Elmo no to pech. Ten ph metr chyba sporo kosztuje?
Polisia Trzymamy kciuki &&&&&&&&&& Podejrzałam sobie Twój wykresik. Ja już teraz dałabym spokój z boboseksami. NIby testy negatywne, ale kurdę bałbym się. Jak nie w tym to się w następnym cyklu przybliżysz bardziej. Zresztą Ty znasz bardziej swój organizm. A śluz masz rozciągliwy a to nie sygnalizuje też owu????
A gdzie Eden, Sofi, Myszka i oczywiście Mamakubulki??

A ja dziś na allegro zamówiłam wózek spacerówkę graco fusio żeby się na wakacje do samochodu zmieścić. Miałyście do czynienia z tym wózkiem? Opinie w necie niby dobre. Zobaczymy. Mąż mówi że jestem zakupoholiczka. I wiecie chyba coś w tym jest. Czekam jeszcze na 2 kurierów i modlę się żeby męza w domu nie było:-D

Dobrej nocy

reklama
Hej Laseczki.
Zdrówka
Ale dziś śpiąca jestem. Mega. Byle do 15 ;-)

Dorcia nie ma jak zadeptać termometr :-D Twoje testowanko tuż tuż. Licze na II :tak: w kolorze blue oczywiście. A ja spokojnie czekam na owulkę. Trzymaj kciuki.
Milla 2 sety kosztował :szok: Może to jakiś znak :-D a ciul, wytestowałam go na wszystkie sposoby, wiem co i jak, przynajmniej zaoszczedze sobie czasu na lataniu i mierzeniu tego głupiego ph co 15 minut ;-) Milla nie znam tego wózka ale jak opinie są dobre to tym sie sugeruj. A z tymi lodami to narobiłaś mi smaka :tak:

Eden gdzie Cie wcieło kobieto? Czekam na Ciebie z decyzją kupna aparatu wiec właź tu zaraz bo Ci tyłala spiorę :tak:

Co tam u was babeczki? Jakies napiecia przedstarankowe? Niiiiiiiiiic? Nie wierzę :-)

U mnie pochmurno ale mimo wszsystko zycze wszystkim miłego dnia!

PS.&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wszystkie!!!

Ostatnia edycja:
Do góry