Elmo no właśnie widze, że z tymi temperaturami to problem, może
Piranha kiedys nam to wyjesni. Ja jak rozumiem mamy jakiś wpływ na to przyjmując suplementy, ale może sie mylę. Już nie wiem.
U mnie po dzisiejszym raczej do testowania nie dojdzie, bo mam znowu spadek, więc przecież kolejnej implantacji nie mam. A z tym testem ciązowym to nie wiedziałam! Fajne, faktycznie mi test przy synku wyszedł dość późno

słaba była dopiero 2 dni po spodziewanej @

Ja Cię rozumiem z tymi obawami wszystkimi
Maran ojoj zdrówka!
A u mnie jednak wykres idzie znowu w dół. Mówię Wam, już wczoraj uznałam, że czuję się ciążowo haha, bo mało kiedy jestem taka jakby zaziębiona, ostatni raz własnie tydzien przed testowaniem w ciąży, no i wczoraj znowu się tak poczułam i myślę o może jednak

a tu dzisiaj tempka totalnie w dół, więc lipa. Najgorsze w tym wszystkim są te moje dłuuuuuugie cykle, 36 dni to jakaś masakra, tyle czekania
Teraz się zastanawiam co mogę jeszcze ulepszyć w czerwcu, brać tego constangusa czy nie? może warto? Czy wtedy dodać jakieś inne cuda? Coś polecacie tak w 100%, chyba usiądę i przeczytam raz jeszcze wszystko od nowa i zobaczę gdzie mogę coś ulepszyć, najgorsze jest to, że odpuściłam dietę w ostatnich dniach, bo już na mleczno-słodkie patrzeć nie mogłam hehe, co mnie stresowało, że mam jakieś smaki na słone, więc może coś jest na rzeczy nie tak

ale widać tempka w dół więc nic na rzeczy nie ma najpewniej, bo raczej takie róznice tempek nie są ok.