reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Elmo ja tu wpadam Cie do porządku przywołać ;-) nie ma być mi tu czarnych myśli tylko pozytywne!!! a co TY to nie wiesz, ze na poczatku ciązy brzuch pobolewa jak na @ bo sie zarodek w macicy dobrze zagnieżdżą!!!!!! nie wymyslaj bo dam w dupsko!!! Dzidiuś - mały chłopiec rzcz jasna, chate na 9 miesięcy sobie buduje a TY mu tam stresem nie szkodź tylko sie wyluzuj I ciesz sie, że wszystko dobrze :) a jak Cie korci tak ten test to zrób sobie jutro z rańca lub na bête skocz bedzie pewniejsze a I tak wiem, ze bedziesz znowu mysleć czy oby na pewno test sie nie myli, czo to oby na pewno chłopiec itd. Ale ja czuje tego chłopa, że on tam siedzi I nie ma inaczej wiec luzik I duży spokój no... już w garśc sie weź!!!

Daria super jestescie rodzinką :) zdjęcia śliczne TY super figurka, dzieciaki tez słodkie :)

nie wiem co to ja jeszcze miałam pisać chyba nic specjalnie, poczytuje Was oczywiście kazdego dnia ale sie nie odzywam za bardzo bo ja sie nie staram wiec nie chce Wam tu mącić atmosfery, ale Elmo mnie zmusiła bym ją do porządku przywołała ;-):tak:

duzo dobra dla Was I pozytywnych myśli :) jestem z Wami sercem :)

Maranatha wpadaj częściej bo mądrze piszesz
Elmo ja przy pierwszym synku miałam straszne bóle i też myślałam że miesiączka się zbliża. Miałam takie bóle przy siadaniu ale inne niż owulacyjne i mocniejsze niż na miesiączkę

Witam,

Daria, super fotki. Śliczne masz dzieciaczki, no i Ty jestes niezła laska ;) M też niezły :-) ;-) Zazdroszczę figury ;)

Agagsm, gratuluję! :-) Przede wszystkim życzę zdrowego dzidziusia :) A następnie spełnienia marzeń co do płci ;)

Elmo, ja bym poczekała jeszcze z testowaniem. Pamiętam jak ja sie nakręcałam testami 10 ml/U, po co się stresować i tak niczego teraz to nie zmieni a lepiej mieć to czarno na białym ;) ah, mnie (.)(.) zaczęły boleć po spodziewanej @ w dwóch przypadkach. :tak:

mamakaja, ja też mam ten sylk, Piranha mówiła, że to jest ten sam.

Antosiu, kiedy dokładnie wypadna Twoje staranka?

Juz niedługo zaroi tu sie od ciążówek :-) ale fajnie! :-):-):-)

U mnie wszystko sie pokrecilo, owulacja przeszla niezauwazlana (chyba) to tego mam angine i biore antybiotyk wiec jak nic z testowania nie wyjdzie to chyba lepiej bo nie fajnie brac leki na poczatku ciazy. Te zaburzenia t temperatura tez sie juz wytlumaczyly, stan podgoraczkowy bo ciagnela mi sie od co najmniej tyg. Nic.
Zycze wam udanego testowania a my sie spotkamy w nastepnym cyklu bo tak latwo sie nie poddaje :-D

Elmo, a kiedy powinnaś dostać @? ja czuję w serduchu, że się udało, ale wyrwałam się 6 dni przed spodziewaną @ na betę i nie wyszło...:-(i zeszło troszkę ze mnie powietrze. Ale przywołałam się do porządku,bo wiem co czuję...:cool2::tak: testuję w czwartek, czyli tak jak powinnam dostać @, żeby już na pewno 2 krechy zobaczyć :-)
&&&&&&&&&& za Ciebie i wszystkie staraczki:tak:

Eden u mnie w planach jest 7,9,11,12,13, czerwiec a owulacja prawdopodobnie ma się pojawić 15go. nie wiem czy taki odstęp będzie dobry czy może powinnam zakończyć 12go?

ja sprawdzam ok 14.06 i tak się składa ze akurat mam wizytę u Dr z usg kontrolne, więc wszystko będzie jak na dłoni :cool: mam nadzieję ze będzie ok bo dziś czuje jak mi piersi pękają w szwach :tak:

Hellooo
Ostatnio mało piszę, ale co nieco Was podczytuję. Wczoraj zawitała do mnie po 18 m-cach @. Na razie jakaś skąpa, ale grunt że jest. Będę wreszcie mogła zacząć jakieś wykresy robić, ale póki co suplementów nie biorę, a przez nie cykl też chyba może się zmienić. Ale będę sobie mierzyła temp. sama dla siebie żeby wyhaczyć tą owu bo wcześniej w ogóle tego nie robiłam. Od września suplementy i dieta a od stycznia staranka. Także plan jest.

Daria super zdjecia. Ach jak ja bym chciała takie wakacje.

Elmo nie stresuj się bo chłopaczek pewnie już sobie gniazdko uwił.

Pozdrawiam

reklama
Witam się wieczornie bo niedawno z plaży wróciliśmy taki piękny dzień :tak:
Daria zazdroszczę wakacji! fotki super, a Ty jaka szczuplutka po dwójce dzieciaszków ;-) my planujemy w sierpniu ale jeszcze nic pewnego zresztą pewnie już będę w ciąży więc może być że dopiero za rok :-D
Elmo już widzę siebie za 1,5 miesiąca jak będę się tak samo nakręcać jak Ty ale tak to już jest jak się czegoś pragnie :-) ale test jutro zrób i daj znać czy chociaż troszkę widać 2 kreseczki ;-)
Antosia moim zdaniem do 13 będzie ok tym bardziej że jesteś dobrze zakwaszona :tak:
Verita następny cykl będzie nasz :-D
Ja też już się nie mogę doczekać jak my tu wszystkie zafasolkujemy i będziemy czekać na usg żeby poznać płeć... ale będą wtedy emocje :-D

Do góry