reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
krystianmartin będzie dobrze :) my tylko kilka dni próbowaliśmy na luzie a reszta to tak bezpiecznie ale żeby nie wychodować tych męskich chociaż wczoraj to tak po 4 dniach dopiero ale myślę że to i tak już późno więc nie powinno się nic stać no a jak takk to nic się nie stanie jak chłopaczka bym miał a tyle ładnych ciuszków dla chłopców a i doświadczenie mam na chłopakach :-) a ty masz już jakieś dzidzie?

no więc ja tam myślę będzie to będzie nie to nie ale za to czuję się jak w ciąży :-) ha ha

krystianmartin smutno mi troche bo tak chcialam by sie udało... ale wiem też, ze teraz 2 miesiące z mązem bedziesz wiec bedzie mozliwośc częstczych przytulanek wiec na pewno trafcie w te najpłodniesze dni I sie uda :) ja w to wierze I TY też musisz w to wierzyć bo tak bedzie :)

kochana to wspaniale ucałuj ich i przytul to bardzo pomaga jak człowiek pomyśli sobie że jednak mam swoje dzieci wspaniałe kochające :-) a co ma być to będzie widocznie tak ma być uśmiechnij się . Ja właśnie swoich łobuziaczków kochanych nakarmiłam 11lat :tak: i wycałowałam i tak przyjemnie :-) buziaki

krystianmartin, podpisuję sie pod słowami Matik. masz dwoje kochanych dzieci które nadają bieg i sens życiu a jesli ma byc trzecie to przyjdzie w swoim czasie, jestem tego pewna :tak: Trzymaj się kochana i nie poddawaj się, Marzenia sie spełniają ;)

Krystianmartin dziewczyny dobrze piszą będziesz jeszcze mamusią i to niedługo zobaczysz, a na razie masz dwóch kochanych urwisów, to na pewno na plus :)
Ja mam póki co jednego i mam jeszcze nadzieję że kiedyś zostanę jeszcze raz mamą może dziewczynki ale jak będzie zdrowy chłopczyk też się bedę cieszyć

Hejka. Wpadam tylko na chwilkę zerknąć co u was. Z najważniejszych rzeczy, które pamiętam:

krystianmartin, przykro mi bardzo :-( Nowy cykl, nowa nadzieja, nie można się poddawać

Matik, czekam z niecierpliwością na jutrzejszy test.

Elmo, taki ból jak na @ często się zdarza. Będzie baby boy Beyoncé - Baby Boy - YouTube ;-)

A pode mną się dziś nogi ugięły, jak zobaczyłam moją byłą 14-letnią uczennicę w wysokiej ciąży... Jak to możliwe, że jedni chcą a nie mogą, a taka siksa, która nie grzeszy inteligencją, będzie miała dziecko? Jestem w szoku...:surprised:

reklama
Do góry