reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie babeczki.

Krystianmartin pierwsze co rano zrobilam to włączylam kompa zeby sprawdzic czy mialas plusika na tescie :-) Ciesze sie ze jest i trzymam &&&&& Wiem zawsze rano zaczynalysmy razem dzien i obiecuje poprawe :tak: Dzis jeszcze mam urlop ale jutro wracam do pracy wiec bede was tu witac z rana. Na weekend planujemy wypad a pozniej znowu bede. Ale caly czas Ci kibicuje, przeciez wiesz! :-)
Mamakubulki swietna wiadomosc ze Antos jest grzeczny i daje Ci odpoczac. Taki bobas to skarb :tak: Tobie rowniez bede kibicowac z calego serca aby spelnilo sie Twoje marzenie o coreczce.
Maran hmm czyzby okazalo sie ze jednak bede miec syna i pokusisz sie na wyprobowanie mojego przepisu???? Oby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Milla nie ja nie pisalam do tej Vitalissy czy jak jej tam tylko do Patrycji na allegro :-D Chyba Daria ja polecala. Ja jakos srednio ja odebralam, nie dlatego ze powiedziala ze to bedzie corka hehe tylko powiedziala tez ze bede sie bardzo dluuuugo starac o ciaze.... do tej Vitalissy nie pisze bo sie boje. Jestem wierzaca wiec staram sie podchodzic do tego z dystansem. Mila Ty jak sie przez tyle czasu nas tu naczytasz to bedziesz znac wszystkie metody na pamiec :tak:

Dziewczyny za wszsytkie z was bardzo bardzo mocno trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i przesyłam moc swiezych fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Antosiu napisz koniecznie co u Ciebie???

Magda uk ciesze sie i dziekuje ze do mnie napisalas. Czuje ze rozumiesz mnie jak nikt inny. Wszystkie te mysli, uczycia, emocje, wahania... wszystko to jak wyjete z mojej glowy. Ogromne wyrzuty sumienia ze na etapie tak wczesnej ciazy zamiast modlic sie aby wszystko bylo dobrze ja rozmyslam o plci dziecka. Ale o ile juz w trakcie planowania przez caly czas mocno wierzylam, wrecz bylam pewna ze uda sie za pierwszym razem i tak sie stalo, o ile bardzo mocno wierze ze z ciaza wszystko bedzie dobrze i tez nie dopuszczam do siebie innej opcji, o tyle co do tego ze to synek nie potrafie sie jakos przekonac. Ale tak jak mowisz nie da sie wyprzec z siebie tych mysli, to jest w mojej glowie i do polowkowego usg bede sie bic z myslami. Wiem że jakiejkolwiek płci bedzie dziecko bede je kochac i uwielbiac i kazda z was matek o tym wie, ale to czekanie to bedzie ciezki czas, szkoda ze nie mozna wiedziec od razu. Bardzo mi szkoda tego czasu, bo zamiast sie cieszyc z kazdej chwili ciazy to ja glupia mysle tylko o jednym, chwilami to jakas obsesja. Imie? Oczywiscie ze nie mam pomyslu, nie zastanawiam sie. Nie mysle tez o zakupach, ciuszkach, wózkach, narazie nie interesuje mnie nic. Oprocz jednego. Czekam na pierwsze usg, jak uslysze serduszko to licze na to ze moje serce zmieknie i bede spokojniejsza :-). Kibicuj mi nadal i zagladaj czasem. Ciesze sie ze wierzysz ze sie udalo, jakos mnie to pocieszylo :tak: Pozdrawiam serdecznie!

Ostatnia edycja:
reklama
Elmo dzięki dzięki dzięki:-D Ciekawe kiedy bedzie ta owu. Już mnie boli jajniczek. Chociaż myslę że wojownicy nie przetrwali, ale przytulasy były co dwa dni

Krystianmartin i ja trzymam &&&&&&&&. Mamokubulki ja karmię wciąż i chyba łatwo przestać nie będzie -cycoch niesamowity.
Ciążówki jak się macie?

Hejka dziewczyny !!!
A ja szału dostaję :wściekła/y: jak ja czekam na nowy cykl to każdy dzień się taaaaaaak wlecze i czas wcale nie płynie kurka dopiero 26dc masakra a ponieważ ostatnio moje cykle szaleją to nie wiem kiedy @ przyjdzie wrrrrrrrr nerwicy można dostać normalnie to miałam 28 dniowe cykle ale ostatnio to kicha raz 22potem 32 a i jeszcze 25dc ja to kiedyś nerwicy dostanę jak się czeka na cykl starań to ta @ sie wlecze ale tak w środku myślę sobie że to może dobry znak że wszystko się normuje i że może jednak się uda ? już nie mogę się doczekać branie CLO i monitu ale życie to wredna małpa i uczy mnie cierpliwości na wszystkie możliwe sposoby.
Ale dość marudzenia dziewczyny moje kochane miłego dnia trzymam za was wszystkie&&&&&&&&&&& i cieszę się że was mam!
Miłego Dnia!!!

Krystianmartin uszy do góry! &&&&
Sofi dzięki. Korzystam z ostatniego dnia wolnego, leżę sobie na kanapie i mysle co ugotowac. Moze kopytka? :-) Zastanawiam sie czy to dobre samopoczucie to nie czasem cisza przed burza?
Misia czyli w nowym cyklu zaczynasz????? Super &&&&& :tak:

reklama
Do góry