Piranha
Fanka BB :)
Matik, wpisałam w notatniku (zawsze najpierw piszę w notatniku zanim wklej na BB) pytanie do Ciebie jak poranny test i z pośpiechu mi go nie przekleiło, dobrze, że jednak się odezwałaś. To na teście owulacyjnym ta kreska jest jednak dużo bledsza jak kontrolna? ...w ciąży powinna być co najmniej taka sama bo test ten wykrywa hCG w ilości powyżej 10 mIU/ml i zabarwia się wówczas na bardzo intensywny kolor. Może po prostu to był pech straszliwy i zarodek miał jakąś wadę, stąd organizm go odrzucił :-( (choć nie należy się jeszcze całkowicie poddawać). Po takim cyklu podobno bardzo szybko zachodzi się w kolejną ciążę. A może pomyślisz o jakichś preparatach dla M zmniejszających ilość uszkodzonych plemników, typu FertilMan, L-karnityna 1000-2000 mg, witamina E 400iu, cynk 50 mg, koenzym Q10, B-Complex? Sama też możesz łykać cynk 50 mg, podobno zmniejsza prawdopodobieństwo uszkodzenia komórki jajowej, dorzuciłabym też witaminę E 400iu, FertilCare, koenzym Q10 (B-100 łykasz?) ...no i według mnie koniecznie Duphaston 2x1 przez całą fazę lutealną. A próbowałaś kiedyś z CLO?