reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Czy pomożesz Iwonie nadal być mamą? Zrób, co możesz! Tu nie ma czasu, tu trzeba działać. Zobacz
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
hej ...
Przepraszam czy moglybyscie wytlumaczyc mi o co chodzi z tymi 0+12???
jestem staraczká juz 7 cykli ale jakos nic mi nie wychodzi:no::no::no:
Dziékujé

Hej basik77 te staranka o+12 to na dziewczynkę. Należy wstrzymać się przed owu 7 dni a potem działać 8-20 godzin po owulacji. Ale Piranha radzi 8-12 po owu.
Ewelin po prostu miałam ból owu i spytałam ale tak naprawdę nawet nie wstrzymywałam sie 7 dni tylko co 2(jak nigdy). Co z tego wyjdzie zobaczymy, ale jakoś nie stresuję sie tym, wiem, że czeka mnie wizyta u gina więc postanowie co dalej. Trzymam kciuki za jutrzejsza wizytę. Oby jutro Twój świat nabrał rózowego koloru.

Ostatnia edycja:
ewelin to ja mam tak samo jak cos zjem to wtedy wypycha;/ zwlaszcza wieczorem;/ po nadii nie bylo szybko brzucha widac bo jednak 2 lata roznicy zanim zaszlam w ciaze a tu 9 miesiecy i szybko widac;/ chociaz na zdjeciu nie widac to nie zaloze obcisle bluzki tylko same luzne;/
ja mam wizyte na 15 to bedziemy mialy prawie o tej samej godzinie wizyte ;p

Daria, jakieś zdjęcie wklejałaś? Nie widziałam. :-( Rodzinka się zdziwi co?Trzymam jutro kciuki. A co sobie chcesz na roczek kupić? Masz coś już na oku?
Ewelin, niezmiennie &&&. Tylko nie zapomnij napisać, bo będziemy wszystkie się niecierpliwić.

Ewelin &&&& za jutro, bede siedziec z zacisnietymi I myslec o Tobie gorąco :) ale emocje beda nie ma co, choc ja czuje, że tam córka mieszka :) jutro wszystko sie wyjaśni :)
Daria również za Ciebie && trzymam

pozdrawiam wszystkich serdecznie

macy moze sie nie zdziwia bo ja im juz kiedys powiedzialam ze i tak bede miala 3 dziecko :)ale pewnie bedzie to dla nich szok ze tak szybko bo dla mnie tez troszke byl :-p szukam jakiejs sukienki pod biustem odcinana to nie widac tak brzucha a akurat teraz jest ich pelno bo w modzie sa :)pare juz mam na oku tylko czekam do polowy miesiaca zebym wiedziala ze sie w nia zmieszcze;p
zdjecie gdzies tam jeszcze jest brzucha dodalam ale i tak moim zdaniem jest wiekszy tylkotak na zdjeciu wyszedl;p

A stosowała któraś Rephresh ? U mnie dziś zaczął się jakoś wcześniej nowy cykl, @ potrwa jakoś ok 6-7 dni, z czego 5-7 dzień to takie plamienia, wtedy może bym ten Rephresh zastosowała. Co 2-3 dni? owulka powinna wystąpić koło 14-15 dnia więc staranka by były do ok 11-12 dc dokąd będzie kremowy śluz i może zastosuje O+12.Moim problemem jest cały czas PH 6, spada ładnie po podmyciu Lactacyd Femina Plus,ale to tak na godzine do 4,5 potem wraca znów do 6. A pomogłoby zastosowanie irygacji z wody i cytryny na godzine przed staraniami? a potem wymycie Lactacyd i zastosowanie troszkę Rephresh i po 4 h tampon z wody i cytryny. Jeszcze na ile mam go tam umieścić? :) Wiąże duże nadzieje z tym cyklem, stąd tak się przejmuję i wypytuję.

reklama
Hej.
No i dlugi weekend mija... :-( ale mi sie nie bedzie chcialo jutro wstac.

Ewelin &&&& za zdrową fasolkę ;-) i czekam na wiesci.
Airfix przepraszam ze sie nie wypowiadam ale wiesz ze ja chlopczykowa staraczka prawda?

Dobrej nocki wszystkim. I owocnych staranek!

Do góry