anias2
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj
Zawsze mowie, ze Ł. byl na bank w poprzednim zyciu kobieta, bo on po sklepach uwielbia chodzic i ogladac wszystko a ja, jak chodzi o kupienie sobie czegos to wchodze do pierwszego - kupuje i wychodze
a ten tylko puka sie w glowe, ze nawet nie popatrze na inne ! Dlatego lubie sklepy internetowe, choc to lenistwo w czystej postaci wiem ! :-)

w domu troszke mniejszy i brzydszy nam wyszedl ;p 

i oczywiscie mamy czaruś 
ogolnie bardzo sie nadii podobalo

piekny ten tort i mniejszy wcale nie brzydszy co Ty to piszesz, cudasne ! :-)Jak ja zaluje ze nie mam takiego talentu
Co do testowania, na pewno nie wczesniej niz w sobote, ale to juz chyba bedzie zalezalo tylko od tempki, zawsze w normalnych cyklach spadek zaczynal byc od 12 dnia po, ktory teraz wypada na piatek wiec jeszcze 4 dni i sie okaze, ale jakos nie czuje uch...bedzie co ma byc, jak nie tejn cykl to z grubej rury bedziemy ruszac z nastepnym, nie poddam sie tak latwo te wrednej malpie 
Oczywiście najbardziej będę się uśmiechać do Piranhy :-)