krystianmartin
Fanka BB :)
Dorcia to mnie zaskoczyłaś
. Ano ciemno dopiero koło 8 juz cos widac
.
.Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
.
Super by było gdyby udało się umówić do innej gin. Co do tej natki to niezłe archiwum X :-(, rozumiem jeszcze sytuację gdy beta jest dodatnia a test z moczu ujemny (kobiety mają różną przenikalność tego hormonu z krwi do moczu, jedne większą a drugie mniejszą) ale odwrotna sytuacja wydaje się być niemożliwa, chyba że test wadliwy. A robiła dziś kolejny test? Może jednak laboratorium popełniło błąd a niestety zdarza się nie tak rzadko? Trzymam kciuki za nią!
- potwornie bałam się, że mi będą dzieci po nocach budzić (a Kaja wczoraj wstała o 7, cały dzień nie spała a wieczorem o 21 miała w głowie skakanie po łóżku a nie spanie, więc jak w końcu śpi to święto prawie ;-)).

I JUŻ JESTEM SZCZĘŚLIWA

ja cos o tym wiem ! nie mamy choinki ale mamy lampki na oknach i jest szal od dwoch dni
jak im mowie ze nie wolno to sie patrza na mnie jak na glupka mina : Ze co ? ze ja nie moge ?? Chyba zartujesz 

Choć tak szczerze powiem, że szkoda odpuścić choćby testy owulacyjne albo suplementy, ja jakoś pokonałam swoją psychikę i potrafiłam łykać wspomagacze, robić testy a nawet mierzyć rano tempkę a potem kompletnie o tym nie myśleć zajmując się zakładaniem akwarium morskiego
, brak stresu i myślenia o zachodzeniu w ciążę ułatwia organizmowi sprawę ale z drugiej strony testy i wspomagacze również to robią, warto więc zatem wypracować strategię, która wyłapie wszystkie plusy a ominie minusy :-), jeśli jednak nie da się tego rozgraniczyć (a ja z tych przejmujących się, analizujących wszystko a jakoś mi się udało pokonać własną psychikę i po połknięciu tabletki czy zmierzeniu tempki nie myśleć już o ciąży :-)) to lepiej całkowicie odpuścić.
super ciesze się bo 3 lata nas tam nie było no i w końcu przekażemy nowinkę o dzidzi (jeszcze nikt nie wie) planuje powiedzieć w Wigilie a rano jeszcze muszę zrobić synkowi urodzinki bo to mój gwiazdor mały urodził się 24.12 ;-)
a jak inne dzieci ? jakie oni w ogole tam maja zajecia bo nie wiem czy pisalas ?