Mar-chew
Fanka BB :)
dorcia - Ty cicha wodo! jeju jaka wspaniała wiadomość! Aż się popłakałam ze szczęścia (zwale na hormony)... jeju jak ja się cieszę! kochana, spokojnych 8 miesięcy... dbaj o siebie i fasolcie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
do tego pojawił się głód, wiec karmienie a w jego trakcie kupa :-) a zaznaczam, że moje dziecko kupka średnio co 2dni.takze akurat ten moment musiał nadejść na sesji :-) a to jeszcze nic. posrala się aż po pachy :-) wiec tym samym zapewniła sobie przebieranko łącznie z body. wesoło co? Oby tylko fotki były cukierasne:-)
To jest jest taki nieduży kolorowy kontener z małymi salkami, tam są chyba 4 małe sale, kuchni nie mają - jest catering. Co odbieram Krzysia to jest inna pani i gdy pytam jak było to mówi, że ona nie wie bo jest dopiero od niedawna, widziałam już 4 albo 5 twarzy pań opiekunek zajmujących sie grupą Krzysia, zawsze jest inna gdy M Krzysia zaprowadza a inna gdy ja odbieram. Niestety Krzyś nie podaje mi żadnych konkretów poza stwierdzeniem, że jest nudno, że mu się tam już nie podoba i nie chce już tam chodzić, szkoda bo jestem bardzo ciekawa co go tak zraziło. Super, że udało się zakupić takie ładne okularki, pewnie Olusia zadowolona? :-)
Olusia pewno ze zadowolona bo ona sobie zazyczyla takie okularki jak ma mama, no i takie sie znalezc udalo choc ja bym sie pokusila o to, ze Oli sa ladniejsze :-) 
a może ten spadek to przedimplantacyjny wyrzut estrogenu wywołany białkiem EPF? :-) Zazwyczaj właśnie w tym rejonie zagnieżdża się zarodek :-)
Też mi się wydaje, że Krzyś mówi prawdę o tej nudzie bo nikt mu nigdy czegoś takiego nie sugerował a kiedy go odbieram to dzieci zawsze bawią się same na podłodze. Poszperałam w internecie i znalazłam 2 opinie i przedszkolu z tej samej sieci: