reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
zakrecona a widzisz, moze sie Ciebie przestraszyla :p nie wiem, pojecia nie ma ale kobieta ewidentnie gra na zwloke, ale po co ? nie wiemm traci chyba przez to klientow, bo ja na pewno juz wiecej od niej nie kupie, ten cykl byl taki dlugi ale gdyby byl normalny to zostalabym bez testow :dry: masakra.
Poprawiacie dzis wieczorkiem ? :D

Mar-chew ja od tego myslenia, czytania, mam 1000 mysli na minute i metlik w glowie... ze raz mysle ze powinnam odstawic potem ze mam dalej brac zeby mi sie znow nie podzyzszyly... ech...

A moze Piranha jeszcze mi cos doradzi i podpowie.... hmmm

Nuuuśka pracuje na Ligocie a ty gdzie pracujesz? tez w szpitalu?

Roszpunka, jak chcesz zupełnie odstawić: po pierwsze pij szałwię, po drugie jeśli czujesz, że masz przepełnione piersi - trochę (TROCHĘ) odciągnij - tyle, żeby poczuć ulgę. Na początku piersi będą trochę gorące, ale to przechodzi. Liście z kapusty są dobre na zapalenie, ale na pewno nie sprawią, że pokarm zaniknie.
Elmo, dziękuję. Powoli do przodu. Mam za sobą półtora tygodnia walki z wirusem u młodej - najpierw przeziębienie, potem zapalenie ucha i chciałabym wierzyć, że to już koniec! Młody ok. W sobotę wyprawiamy jego urodziny i zaprosił sobie kolegów na noc. Już się boję. :-D
Matik, mocno trzymam kciuki!
Nuśka, przykro mi, że się nie udało, ale walcz do końca! Po to tu jesteś. Wierzę, że w końcu się uda. Tak sobie myślę, że już tyle Piranha Wam pomaga, że może by do Was przyjechała i sprawdziła, czy na pewno wszystko dobrze robicie? :-D ;-) Żartuję, rzecz jasna.

macy hahaha no tak to tez jest mozliwe :-Dpiranha no wlasnie, moze Ty przyjedz do Nas na szkolenie ? moze my to zle robimy ?? A Ty jako matka polka dwojki robaczkow wiesz najlepiej :-)

olusia moja tesciowa pracuje w CSK ;-) Ja pracuje w Przychodni kolo domu na Ligockiej :happy2:

oj trochę czytam, ale strasznie dużo problemów jest tu poruszanych i nie wszystko rozumiem, więc jeśli pozwolicie to się przyłaczę, a na początek kilka pytań.

Acard i Duphaston rozumiem, że należy brać po poronieniu? Duphaston to inaczej - dupka?

Gdzie i jak robicie wykresy?

Oj dużo mam do nadrobienia, będę wdzięczna za każdą pomoc

Elmo zgadzam się, super to wszystko zaplanowałaś:-D
Piraniu nie wiem czy się wyrobię na ten 3dc, zależy kiedy mnie @ złapie, nie wiem jeszcze ile będzie trwała lutealna, z reguły było to koło 13-14dc. no nic zobaczymy jak wyjdzie w praniu:-)
Nuuśka M posłuszny, nie ma wyjścia...no chyba, że chce czwartą dziewczynkę. ostatnio sam nakupował pomidory, migdały, pomarańcze...hehehe...nawet mi obrane przynosi:-)
Oczy niebieskie jestem....długo z tym zwlekałam, ale postanowiłam w końcu do Was dołączyć, w grupie zawsze raźniej;-)
jak Twoje uczulenie, jest lepiej???
zakręcona działaj działaj...życzę upojnej nocy, test owu miałam identyczny:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ilaczek ja na razie nie podjelam decyzji ani na tak ani na nie ;) najpierw musze uporzadkowac swoje zdrowie a moze pozniej... moze jesien zima... moze wiosna w przyszlym roku... nie wiem jeszcze i mysle ciage o tym, z mezem rozmawiamy i on mowi, ze jak sie zdecydujemy to juz tak na powaznie i zdobimy wszystko by sie chlopiec udal... ;) ale wierze, ze Wam sie uda za pierwszym strzalem i bedzie piekny wyczekany synus :)

Do góry