reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dorcia tak jak Ci Slonce powiedzialam - nie ma co sie teraz zalamywac ! W srode idziesz do gina, bedziemy wiedziec do dalej i walczyc ! Nie ma innej opcji zeby jakis zasniad czymkolwiek zawladnal !! :no: Pokonamy i to !

Dziekuje wszystkim za wsparcie, kochane...
Nie mozemy sie poddawac, prawda Nuska :happy2:

piranju
nie badalam w tym cyklu hormonow, wzielam narazie Dostinex 3 razy, tzn 1,5 tyg. I nie bede go odstawiac , narazie? Co do cykli stymulowanych z tym moim obecnymginem nie da sie o tym gadac...
Mysle ze sklanialabym sie w kierunku femary,naprawde jest tak wielka roznica miedzy clo a femara? Bo u mnie odpukac w sumie clo nie wplywalo dotychczas zle na endo... ta druga opcja to gonal i pregnyl?

Myslisz ze u mnie winna jest zla jakosc cialka zoltego? Ze zwiazane to jest z wiekiem? ... Ze bez pomocy bede miec w kolko te c. Biochem?
Pisalas do zakreci o vitB, ja po owu odstawialam, moze wtedy PRL odbijala z nawiazka....

Skromnie się witam i proszę o przyjęcie do grona.
Czy mam przeczytać wszystkie strony aby dowiedzieć się co robić aby zaplanować określoną płeć, czy jest to gdzieś w jednym miejscu?
Podjęliśmy właśnie z M decyzję że.....to już ten czas na drugie maleństwo :-):-)
Chiński kalendarz już przewertowałam, co jeszcze?

Mamowczesniaka ale ty brałaś zapobiegawczo od początku, a ja kupiłam, bo coś tam się zaczynało dziać i się zastanawiam, czy można 2xdziennie, w końcu to przede wszystkim żurawina. Zwykłej niestety nie mogę jeść, ponieważ jest z cukrem i winduje mi bardzo cukier właśnie.
Daria a co tam u was, jak mały się aklimatyzuje w domku? Dajesz radę?
Amerie kilka stron wstecz była podawana "recepta" na dziewczynkę, jeśli się starasz o córeczkę. Ja przeczytałam wątek prawie od początku (zajęło mi to pół roku prawie), jednak osobiste doświadczenia dziewczyn wiele mnie nauczyły, nie chciałam bazować tylko na samym przepisie.

Ostatnia edycja:
reklama
Dorciu, trzymaj się ciepło Kochana, jesteśmy z Tobą!!

Amerie, witaj, tak jak Kira mówi, kilka stron temu były podawane linki do dziewczynkowych wytycznych, ale warto chociaż po części przewertować wątek, ja całego nie przeczytałam, ale wczytywałam się mocno w to co dziewczyny pisały

Do góry