reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No ja też nie nadążam !! Musze trochę nadrobić !!

Matik trzymam kciuki za wysoka betę !!! Już nie mogę się doczekać wieczora !

Tarczycowe kobiety czy macie problemy z sucha skóra i połamanymi paznokciami ?? Kurde jeszcze skóra jako tako ale paznokcie to masakra :/ wiecie jak sobie z tym radzić ?

reklama
Lilly to razem stawiamy pierwszw kroki w temacie ciazy :-) tylko Tu kilka kroków przede mna :-D moze nie będzie rak źle ;-)

Piranha a kiedy bys mi proponowala isc do gina? A dupka czt luteine powinnam brać?

Gocha mi też sie wydaje, że pik LH tuż tuż. Umknęło mi to chyba - kiedy zaczynasz starania? Bo jeśli jesteś jeszcze przed, to przez następnych kilka miesięcy możesz sobie robić - tak jak Pirahna pisała - po kilka testów w ciągu dnia ( w czasie dni płodnych ) i zobaczysz będziesz wtedy ekspertką od swojego PIK-u :tak:Będziesz wiedziała czy taki kolor kreski świadczy, że za kilka godzin będzie pik, czy na następny dzień..

Małe liski dzięki :) no właściwie chcieliśmy od tego cyklu ale nie wiem jak to będzie :)

Aljul no to widzę że nie jestem sama:rolleyes:

Macy kochanieńka a co u Ciebie

Wiedźma jak się masz...odezwij się !!!

Lilly
i jak masz niedaleko tą Diagnostykę ???

Matik czekam ( jak Wy wszystkie) z niecierpliwością na wynik bety !!! &&&&&&&&&&&&&&&&

Piranha a ja kocham GLOGLOJADY ( tak mówiła Młoda jak była malutka) :-D

Gocha , aljul ja też miałam problem z paznokciami ( choć nie mam problemów tarczycowych) U mnie pomogły tipsy...nosiłam przez 4 miesiące....później ściągnęłam i jakoś tak same wzięły się do życia:tak:

małe liski problem z paznokciami, suchą skórą i wypadającymi włosami o które pyta gochaa

Dorcia u mnie tipsy nie pomogły, a jak sobie pomyślę jak bolały palce i paznokcie po ich zdjęciu to aż mnie strzącha:-)

reklama
lilly kochana ja karte z Diagnostyki dostalam zaraz po pierwszych badankach jakie tam robilam ( a byla to tylko betka wiec nie biora tego wedlug okreslonej kwoty jaka u nich zostawisz ). Tylko musisz o Nia poprosic bo wiem ze same od siebie nie zawsze daja !! :tak:logujesz sie potem z numerem tej karty na ich stronie, wpisujesz haslo, najpierw ich, potem zmieniasz na swoje, i gotowe :-) wyniczki mozesz sama drukowac, nie ma potrzeby przyjazdu do nich po odbior, a wiekszosc robia w ciagu paru godzin. I maja bardzo fajne pakiety, m.in dla kobiet w ciazy :)
Smarkula...taaa, teraz to ja wygladam jak rasowy pijaczek :-D

piranha no wlasnie nie wiem czemu myslalas ze biore mniej :p najpierw bralam 1000mg ale potem mowilas zebym zeszla na mniej, wiec biore 500mg. To kapsulki niestety dokladniej biore CETEBE wiec nie mam tego jak przepolowic :zawstydzona/y: szlak, moglam wczesniej sie spytac Ciebie, bo dzis akurat kupilam nowe opakowanie. I Ł. tez bierze 500mg na dzien, to za duzo dla niego ?
A co do kotow - kochana !! moj Ł. kotow nie znosil a teraz swiata bez nich chyba sobie nie wyobraza.Koty to przede wszystkim bardzo madre stworzenia, nie boj sie ze kot Ci maluchy obudzi bo my mamy trzy tak ? Ola ma zamkniety pokoj na noc, ale czasem zdarza sie ze zostawia przymkniety wiec kociaste w nocy ja odwiedzaja. Malo tego - wola spac z Nia niz z Nami. Leza w jej nogach, grzeja stopki i ani drgna ! Nie zdarzylo mi sie jak bozie kocham zeby ktorys ja obudzil mimo ze Ola tez niestety nie ma najlepszego snu, czesto gesto w nocy zdarzaja sie jej pobudki. Najczesciej wyglada to tak, ze z Nia spia a Nas budza...sprawiedliwosc jednym slowem :dry::sorry2: i mimo ze dachowce nie wiem czemu ale kazdego potrafie przykleic do innego rasowca - na prawde !! 20140126257.jpg20140126259.jpg20140126244.jpg ostatnie zdjecia :)))) :-)

Załączniki

• 20140126257.jpg
    20140126257.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 46
  • 20140126259.jpg
    20140126259.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 57
  • 20140126244.jpg
    20140126244.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 52
  • 20140126257.jpg
    20140126257.jpg