lilly kochana ja karte z Diagnostyki dostalam zaraz po pierwszych badankach jakie tam robilam ( a byla to tylko betka wiec nie biora tego wedlug okreslonej kwoty jaka u nich zostawisz ). Tylko musisz o Nia poprosic bo wiem ze same od siebie nie zawsze daja !!

logujesz sie potem z numerem tej karty na ich stronie, wpisujesz haslo, najpierw ich, potem zmieniasz na swoje, i gotowe :-) wyniczki mozesz sama drukowac, nie ma potrzeby przyjazdu do nich po odbior, a wiekszosc robia w ciagu paru godzin. I maja bardzo fajne pakiety, m.in dla kobiet w ciazy

Smarkula...taaa, teraz to ja wygladam jak rasowy pijaczek
piranha no wlasnie nie wiem czemu myslalas ze biore mniej

najpierw bralam 1000mg ale potem mowilas zebym zeszla na mniej, wiec biore 500mg. To kapsulki niestety dokladniej biore CETEBE wiec nie mam tego jak przepolowic

szlak, moglam wczesniej sie spytac Ciebie, bo dzis akurat kupilam nowe opakowanie. I Ł. tez bierze 500mg na dzien, to za duzo dla niego ?
A co do kotow - kochana !! moj Ł. kotow nie znosil a teraz swiata bez nich chyba sobie nie wyobraza.Koty to przede wszystkim bardzo madre stworzenia, nie boj sie ze kot Ci maluchy obudzi bo my mamy trzy tak ? Ola ma zamkniety pokoj na noc, ale czasem zdarza sie ze zostawia przymkniety wiec kociaste w nocy ja odwiedzaja. Malo tego - wola spac z Nia niz z Nami. Leza w jej nogach, grzeja stopki i ani drgna ! Nie zdarzylo mi sie jak bozie kocham zeby ktorys ja obudzil mimo ze Ola tez niestety nie ma najlepszego snu, czesto gesto w nocy zdarzaja sie jej pobudki. Najczesciej wyglada to tak, ze z Nia spia a Nas budza...sprawiedliwosc jednym slowem

i mimo ze dachowce nie wiem czemu ale kazdego potrafie przykleic do innego rasowca - na prawde !!

ostatnie zdjecia

))) :-)