reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Nuska
nie nie bralam pregnylu w tym cyklu....

Dziekuje/ nie dziekuje za kciuki :-D

mam slaby zasieg i dlatego nie dam rady wstawic foty testu, ani nie zabardzo moge cokolwiek napisac bo mi przerywa polaczenie...

buziaki

Hej dziewczątka!

Ufff, przeczytałam 3 dni na raz! Nie mogę sobie robić takich zaległości w przyszłości hihi:-D
Jak to dobrze, że ten tydzień pracy się skończył:tak: Koleżanka jest w ciąży na L4, a przez to mam dwa razy więcej pracy...:crazy: Jutro też przede mną pracowity dzień. Trzeba odgruzować chatę po całym tygodniu niesprzątania :-p
Coś mnie jajniory pobolewają, chyba trochę za wcześnie...
Dotarł do mnie już cały zestaw suplementów. Faszerujemy się z m jak należy hihi. Dietki też się trzymamy. Brakuje mi jeszcze tylko lampy solnej.

Kira, to nie mój pracoholizm, tylko mus. Trzeba robić i pokazywać się z dobrej strony, bo nie wiadomo czy w przyszłym roku będę miała pracę.:-p Dzięki, mam nadzieję, że w końcu zadziewczynkuję hihi;-) Kciuki &&&&&&&&&&

Nuśka, kiedy wielki dzień wyjazdu twojej córci? Pewnie bardzo mile cię zaskoczy i doskonale będzie sobie radziła sama. Będzie tak zajęta zabawą, że nawet nie zatęskni ;-)
Kochana, przed ciążą też miałam takie meeega długie cykle, do 50 dni i strasznie mnie wkurzało, że np moja koleżanka ma w tym czasie 2 razy ovu, a ja tylko raz, czyli połowę mniej szans w roku. Liczyłam, że w ostatnim roku miałam tylko 9 cykli, a ona 15. :crazy:

Justi
, dostałam dziś Calcium i to samo sobie pomyślałam, że to raczej jak czopki wygląda a nie tabletki hehe:-D Dziś odebrałam sobie lukrecję i witaminę c 1000, taką uwalniającą się 24h z DOZ :tak: To chyba będzie moja ulubiona apteka, choć pani grubo po 40stce, a propos dyskusji, i do tego wielce powolna była hihi:-D

Elle, trzymam kciuki za pierwszy cykl staranek! Oby był ostatni! Za miesiąc dołączam. Już 2,5 mies u ciebie? Kurcze, to może ja za szybko się porywam? Ale z drugiej strony to wątpliwe, żeby się od razu udało, więc też wyjdzie mi więcej:tak:

Piranho
:* za zakup :-)Sukces, że Kajusia chce w ogóle siadać na nocnik. Maksio nawet na 10 sekund nie chce usiąść. Nie wiem jak to będzie z oduczaniem.
Super wykresik:tak: Bardzo mi się podoba :-) Pragnę podnieść statystyki;-) :-D
A kiedy robić badania poziomu hormonów i minerałów? Obojętnie w jakie fazie?

mamuśkamimi, jeszcze nic straconego, mojej koleżance lekarz wypatrzył jajucha jak młody wyszedł z brzucha swojej mamy;-) Myślę, że to jeszcze za wcześnie, a do 30 kwietnia szybko zleci:tak:

airfix, ja trzymam maleńkie różowe balerinki z kokardkami i też ich nikomu nie oddam hihi :-D To taka choroba, zakaźna na dodatek;-) Kiedy planujesz zacząć staranka? Idziemy łeb w łeb?:happy:

Zakręcona, ja bym chętnie przygarnęła te paski ph 0-14 o ile je jeszcze masz:tak:

krystianmartin, szkoda, że się poddajesz. Mam nadzieję, że fasolka nawiedzi cię niespodziewanie, bez planowania i wyczekiwania:tak:

iliaczek, wyłaź z tego dołka, głowa do góry! Trzeba mieć nadzieję i próbować, to jedyny sposób, żeby zrealizować swoje marzenia:tak: Popatrz na te dziewczyny którym się udało, ewelin, czy elmo. Najprawdopodobniej bez tych przygotowań nie miałyby swoich upragnionych dzieciaczków. Dzięki tym przygotowaniom znacznie zwiększamy szanse. A jeśli nie wyjdzie i będzie inna płeć, to tak po prostu musi być, i i tak każda z nas będzie kochała swoje dzieci nad życie.:tak:

Życzę wam miłego, słonecznego weekendu:happy::happy::happy:

kiraa kciukasy&&&&&&&&&&&&&&&& sciskam wszystko co mam aby jajeczka pieknie zadzewczynkowaly :-) :-)

ilaczku glowa do gory,kto da eade jak nie ty? ;) powiedz a czemu nie badalas mineralow na początku?

maran tak planuje w maju jeszcze raz sprawdzić czy cos sie zmienilo bo i tak bede w pl na komuni to na pewno mineraly sprawdze ale nie wiem czy trafie z hormonami w odpowiedni dzien cyklu :confused2: napewno chce spelnic jak najwiecej czynników zeby zwiekszyc moje szanse do maximum.Fajnie by blo jak bym miala owulke w tym czasie to bym podejrzala kiedy dokladnie peka jajeczko ale wydaje mi sie ze pokrywa sie z bolem jajnika :-)
A ty slonce będziesz tylko raz robila czy na koniec na sprawdzenie tez?

Vivienka ja chce sprawdzic czesc w Pl a czesc bede musiala tu sprawdzic bo mi sie cykl nie ulozy... no i jakby mi wycieli pecherzyk w czerwcu to bym zaczela od razu brac suplementy i dieta bardziej rygorystyczna bo teraz to jem co chcem ;) no i w cyklu staraniowym sprawdze jeszcze na bank testosteron i estrogen jesli ten z pierwszych badan bedzie niski lub w polowie a jak bedzie wysoki to juz przed staraniami nie bedzie chyba koniecznosci by sprawdzac bo po diecie i supem powinien sie trzymac na dobrym poziomie lub wzrosnac jeszcze.... taki mam plan, ale to jeszcze sie okaze :)

reklama
Vivienka ja to nie mam cisnienia, ze chce juz natychmiast sie starac, mam juz 2 coreczki wiec zrobie wszytko by spelnic jak najwiecej czynnikow, chcialabym wszystki 7, ale czy sie uda, nie wiem bo czasem nie wszystko od nas zalezy

Do góry