reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Annette kurcze - to masz kobieto kawał działki do zagospodarowania - oj jest co na takim kawałku ziemi robić:-)

Piranhiu
próbuj, próbuj z tym klonem. Troszkę się rozmarzyłam czytając i wyobrażając sobie Twoje oczko wodne - to z pewnością było bardzo klimatyczne miejsce, ale rozumiem też z dlaczego je zlikwidowałaś - bezpieczeństwo dzieci najważniejsze - też bym się bała. Skalniaki i roślinki na nie też są fajne i bardzo mi się podobają (moja mama kiedyś miała skalniak z oczkiem ale też zlikwidowali) - sama się zastanawiam czy niektórych gatunków nie posadzić między tujami żeby tworzyły a'la trawnik a przy okazji czasami by coś tam zakwitło:-). Ja w zeszłym roku zasadziłam też budleję - fajnie waniliowo pachnie. Jak będziesz miała jakieś zdjęcia skalniaka to wklej proszę tutaj. Hortensję krzewiastą miałam w kolorze białym ale w zeszłym roku wsadziliśmy tez różową (pani u której kupujemy roślinki ją zachwalała) mam nadzieję że w tym roku zakwitnie i krzaczek Żylistek (tez nie mogę się doczekać jak zakwitnie), polecam tez drzewko Tulipanowiec i Katalpę (rośną duże drzewa - ja posadziłam w rogu - przy ogrodzeniu).
Budleja (są różne kolory)

reklama
Piranju, wit D3 15.5 ng/ml. Pocieszylaś mnie trochę bo już się podłamałam :tak: Czy przy takim AMH zaczyna się leczenie od stymulacji? Miałam monitoring cyklu jeden raz i było jajeczkowanie dlatego myślałam, że nie jest ze mną jeszcze tak źle.

Aljul, mam kilka rodzajów budlei, zawsze wymarzają mi zimą części nadziemne ale odbijają z korzenia. Uwielbiam je bo przyciągają motyle :-)

Dziękuję za życzenia , moi chłopcy również dziękują :)

Piraniu też tak pomyślałam, że może to i lepiej że się tak złożyło i może będzie widać
Dziwią mnie tylko bóle jajnika i mdłości ale widać hormony buzują :)

Piękne roślinki !!! Super :)

A to nasze ananasy :) i widok z ulicy :)
ImageUploadedByForum BabyBoom1396980871.323379.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1396980909.930486.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1396980871.323379.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1396980871.323379.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 61
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1396980909.930486.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1396980909.930486.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 58
Piraniu kasztanki byly obiecane wiec jakze mogloby byc inaczej? :-) Bede lub nie bede na forum ale mam nadzieje ze tym wyrazilam to, ze na zawsze pozostaniesz dla mnie kims wyjatkowym :*

Dorciu taka to wlasnie byla bomba, to taka kropka nad "i" w moim planowaniu synka :tak: Wspolczuje 12 godz w pracy ale chyba dobrze ze jest nie?

Piekne foty roslin wstawiacie dziewczyny. Gdybym tylko miala ogrod... :/

Matik buziaki dla chlopców i najlepsze zyczenia urodzinowe. Fajne widoczki masz :)

Kiraa no to teraz juz oficjalnie gratuluje i zycze bardzo spokojnej i zdrowej ciazy!

Vivienka no ja wiem ze nie mialas nic zlego na mysli. Ale ja wlasnie z takiej perspektywy pisalam, wiecej dzieci nie planuje. Nie powiem zebym nie chciala 3 ale na chwile obecna i raczej na zawsze koniec.

&&&&&&&&&&&&&& za staraczki!

Dobrej nocki "*

Dobra wieczorek

przepraszam kochane, wszystkiego nie nadrobie, ale mysle o Was cieplutenko:-)

matik
ale masz piekny widoczek i roslinki:happy2: jak Twoje samopoczucie, jesli moge spytac kochana

anettko
u mnie amh mierzone w tym cyklu bylo 0,24..... Efekt widzisz sama, mimo ze niemozliwy, i ciagle nie moge uwierzyc,....... Tylko sie nie zalamuj!

Nuska
sliczny gorka tempkow

Zakreciu
jak mala zakretusia.

elmo
dzieki kochana. Oczywiscie sie poplakalam, jak przeczytalam o niespodziance dla Piranji.... I rycze ... :)
haha, ja obiecalam, jesli kiedykolwiek uda mi sie zajsc to stane u niej osobiscie z becikiem na wycieraczce!!!;)))przed drzwiami

Ostatnia edycja:
Dobry wieczór babeczki:-)
Tylko na chwilę bo padam... Zmęczona i smutna :-( w pracy zapierdziel, po 15 dowiedziałam sie ze moja kolezanka z pracy (moja jak to mówie druga mama) rozwalila auto Naszczescie nix jej sie nie stalo, wjechała w dupe dostawczaka A i jeszcze dzisiaj sie dowiedziałam ze moja siostra wyprowadzaja sie blisko miejsca w ktoryn obecnie mieszkam a cieszyłam sie ze znaleźliśmy nasze mieszkanie blisko jej Dzielilovy nas przedszkole a tu dupa :-( ktos chce zamienic sie a oni szukali 2 pokojowego bo teraz byli.na 1 pokoju I jakos mi smutno i jej tez bo myslalysmy ze będziemy sobie razem na spacerki jezdzily a tak to mamy cale miasto do pokonania :-(

Kira zakrecia dobrze :-) jeszcze raz,gratuluję kochana

Ana przesylka dzisiaj wyszla :-)

Matik wszystkiego dobrego dla synkow:-)
Przepraszam ze tak w skrócie ale oczka mi sie zamykaja
Dobranoc :-*

Ostatnia edycja:
reklama
aljul dokładnie ceny działek sa kosmiczne, ja już czasami przestaję myślec że kiedykolwiek wybędziemy z bloków i zaczynam oglądać takie 'działki' typu ogródki działkowe, u nas w mieście jest pełno takich pracowniczych gdzie można sobie w wakacje przesiadywać. Ślicznie napisałaś o marzeniach dzidziusiowych, nie dziękuję za kciuki, żeby nie zapeszać :**

Piraniu, oki, to spróbuję podjechać z rana w czwartek, szkoda, że na prolaktynę trzeba być na czczo, bo trochę mi to krzyzuje poranne plany. czy jakieś jeszcze powinnam zrobić badania?
a w kwestii klonów, Kochana, komu jak nie Tobie ma się udać je wyhodować?

Magda z UK oj dzięki ogromne, po południu spadł deszcz, więc jest lepiej :) ja odwrotnie niż każdy człowiek cieszący się słońcem wiosną ;)

Marchewko, a co tam na TLC leciało? ten program faktycznie potrafi wykańczać ;)

Dorciu, kurcze, ślę siłę na przetrwanie tych półdniowych szycht... współczuję bo pewnie jak wracasz to padasz na mordkę. ale ważne że jest praca i płacą, czasami trzeba się przemęczyć żeby potem było lepiej. aaa, jak beta?? kiedy masz kolejną wizytę? u mnie z samopoczuciem jest już dobrze, wróciłam do formy ;) teraz tylko modlę się żeby grzybki nie wróciły i żebyśmy mogli zaczynać działać za te już 2 miesiące. no i cały czas myślę zamiast brać się za odchudzanie, od jutra ćwiczę, eee, mnóstwo różnych głupot mi łazi po głowie i tyle :p

Matik nieeee, ja chcę Twój widok!!i pogodę na stałe!!

zakrętko, szkoda, że nie będziecie z siostrą mieszkać tuż obok siebie, super by było jakbyście na spacerki mogły razem wychodzić, ale z drugiej strony to nadal to samo miasto i nie będzie tak źle :)

Do góry