reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzień dobry dziewczyny:-)

Vivienka wizyta na 16.30 Idziemy do Włodarskiego w Szczecinie On robil mojej siostrze tylko.jej udalo sie zalapac u nas w Koszalinie bo jego mama zbiera swoje ciężarne pacjetki i on przyjeżdża i robi tu na miejscu Nam akurat koniec marca nie pasowal- bylo za wcześnie Oczywiście dam znac po wizycie
Cieszę sie z mieszkanka choc smutno mi ze akurat w tym samym czasie moja siostra będzie sie przeprowadzac a mialysmy mieszkać koło siebie No coz widocznie tak musialo być Po świętach ruszamyna zakupy :-)
Kifsi super xe wszystko ok i możecie zacząć starania &&&&

Kirusia co to sie wczoraj nie odezwałas??!! Jak sie czujecie?

Nuuska:-*

U mnie w pracy po tym jak bylam w poniedziałek u dyrektora to ciagle slysze po co bylas,co sie dzieje itp i oczywiście sami faceci tacy ciekawcy :-)
Wczoraj sie spytal jeden czy odchodze z pracy. ...i dodal my Cie nie pusciny bo masz dożywocie tutaj :-) oj bede tęsknić za nimi hehe choc nie raz mam ich serdecznie dosyć:-)

Gorgusia a Ty jak sie czujesz kochana?

Miłego dnia

reklama
Hej!

zakręcona, mega kciuki za wizytę, trzymam mocno kciuki i czekam na wieści. Będziecie dziś też nuba podglądać? :-)

kifsi
, bardzo się cieszę, że wyniki w porządku i lekarz już włączył zielone światło. W jakim wieku masz synka? Mój synek był długo na bakier z mową i odpieluchowaniem.

Matik
, jak tam tempka?

małe liski
, nie ma za co i dzięki kochana :-) M powinien łykać 450 mg 3 razy dziennie, może brać tylko 6 miesięcy a potem potrzebuje 4 tygodni przerwy.

Vivienka, Kaja sama z siebie chce na nocnik siadać :-), wręcz mnie prosi by jej pampersa zdjąć bo ona chce siusiu (choć siada potem i nie robi ;-)), miałam zacząć ją uczyć tego lata gdy będzie ciepło i będzie mogła bez pampersa biegać. To Ty nie kalibrowałaś tego miernika przed pierwszym użyciem? Rozrobiłabym saszetkę o wyższym pH :tak:ale najpierw trzeba skalibrować miernik jeśli jeszcze nie był kalibrowany.

U nas dziś w końcu piękna pogoda, nareszcie! :-)

Zakręconą pięknie już kolejna wizyta , jak ten czas leci :) super daj znać co u dzidzi :)

Piraniu to super, że mała sama chce rewelacja bo jest trochę z tym zachodu ;)

Zerknij kochana na mój wykres , cienko to widzę :( niby rośnie jale żaden kalendarzyk nie wyznaczył owu :(

Niuśka a co u Ciebie ? Jak tempka ?

Miłego dnia kochane :)

Hej laseczki.
No nareszcie slonce!
Ciepla raczej nie ma ale zaraz sie zbieram na dwor bo mam dzis Zuze w domu takze nie jest latwo. Na dzien dobry wylala na siebie herbate przy sniadaniu, potem kolejno stłukła jajko, przetarla wszystkie podlogi moim nowym kocem, wygryzła dziure w bluzce... nie mowic juz o tornadzie ktore robi dookola (straszna z niej balaganiara nawiasem mowiac) a jest dopiero 9.38... czy wasze dzieci tez tak rozpiera energia???

Zakretka kciuki za wizyte &&&& najwazniejsze uslyszec ze wszystko dobrze, a jak przy okazji uda sie zobaczyc ze to dziewczynka to juz wogole bedzie super :)
Pirania gratki dla Kajuni :)
Vivienka sliczna masz córeczke.

Moja Zuza to taki dobry kurczak, ma 5 lat jakies 107 cm wzrostu i wazy 15 kg jak sobie dobrze poje. Ale jakbym ja tyle latala i ganiala co ona to tez bym wazyla 15 kg :-D

Chcialabym wiedziec co u Darii, Ewelin, Oczy niebieskie... cos malo pisza. I Mamawczesniaka, Polisia, ale one sie dopiero klimatyzuja wiec sa usprawiedliwione.

No i wrzucam obiecane fotki. Macy tym razem poczekam na Ciebie. Ale ja tez chetnie zobacze Twoja dwójke!!!

Pozdrawiam i milego dnia zycze!

Elmo ale słodziak
czy mi się wydaje czy on jest do Ciebie podobny ;)

Piraniu a czy mogę jakieś badanie krwi zrobić, które potwierdziło by owu ?

tutaj już mają święta oś dziś a największe jutro i w niedzielę

Elmo, słodki bobas, będzie z niego przystojny facecik :tak:

Zakręcia, napisz do nas szybko po badaniu &&&&&&&&&&&&

Vivienka, śliczną masz córcię, w tych różowych ciuszkach wygląda jak mała księżniczka :-)

Dziewczyny, czy któraś z Was miała robione HSG?
Mój gin na nie nalega i w sumie nie wiem czy słusznie. Miałam monitoring dwóch cykli i było jajeczkowanie najpierw z prawego a później z lewego jajowodu. Czy to badanie ma sens w takim przypadku? Boję się tego badania bo naczytałam się w necie okropności :crazy: Czy to badanie oprócz drożności jajowodów bada coś innego czego nie można wykryć np. przez USG?

Elmo śliczny jest :) lubie sobie na niego patrzec... no a co do Zuzy... u mnie ferie maja wielkanocne wiec 2 tygodnie mam Ale od rana w domu I tesz szaleja z Majką, o bałaganie jaki robia nie chce nawet wspominac bo co zrbie porzadek to za chwile to samo.. Ale jak zagonie do sprzatania to pomaga a Majka - ta za to nie specjalnie, ucieka I nie chce sprzatac, oststnio mnie te zbawki, ktore tylko rozalaja a sie nie bawią juz tak wkurzają, że im mówie, jak nie posprzatacie to otwieram balkon I powyrzucam do rzeki, no I Ala sprzata, Majka czasami... dałm im oststnio farby bo tak malowac chciały- Ala wode rozlala, wiec musialam zaraz od nowa sprzatac I prac... no dzieci jak to dzieci psocą I brudza bez przerwy... a z przegryzaniem rzeczy tez u nas sie zdarza, nie wiem o co im chodzi z tym gryziemiem, choc teraz juz rzadko bo za to, to ich okrzyczałam wiec teraz nie gryza za to potrafią sie pozalewac piciem np sokiem I bluzka nie do odprania, ale za ciuchy ich nie ganie zbytnio bo to tylko ciuchy... Duzo cierpliwosci zycze :) ja juz chyba przywykłam ;)

reklama
hej
Czuje sie wywolana przez elmo. pisze jedna reka z gory przepraszam za bledy.
Elmo ale słodziak ten twoj malec, kiedy chrzciny? moze w swieta?
u nas ok, w przyszlym tygodniu szczepienia,planuje 5 w 1 plus rota. dzisiaj srednio ie wyspalam,maly okazywal wczoraj do 22,przysyial, budzil sie i tak kółko. znowu mam zastój w prawej piersi i may przybrał w tydzien tylko 150g. martwię się,czy go nie głodzę...2 razy jak mial 2 tyg mu podałam Nan ha 1, ale zle tolerowal i zielona kupa, dałam wiec spokoj. moze enfamil byłby dobrym rozwiazaniem?
Niestety w tym roku nie bede swiecic jajek w kosciele, wysylam Core z Tatą a ja z mleczarnia w domu przed tv. phi.

tye u mnie, czasu totalnie brak, maly spi dobrze tylko w nocy. wiec wybaczcie i bądźcie pozdrowione hehe.

Do góry