reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej Dziewczynki:-)
u mnie samopoczucie na razie ok.:) nie mam testu ...... chyba poczekam (zresztą nie mam wyjścia):-D
wczoraj jak kichłam wieczorem to mi lewy jajnik chciał eksplodować, nie wiem dlaczego, tak zakuł że myślałam ze zejde z tego świata:-)

reklama
Hej dziewczyny podczytuje Was codziennie ale jakoś nie mam weny pisać ogólnie jakaś jestem nie do życia a jeszcze dziś ta pogoda:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Kira gratulacje serduszka i trzymam kciuki żeby już dalej było bez problemów:-):-):-):-):-)
Zakręcona a Tobie również gratki za zdrową dzidzie :-):-)pisać komuś łatwo że zdrowie najważniejsze a nie płeć tak tak zdrowie najważniejsze ale jak lekarz mówi że zdrowa dzidzia to chcemy wiedzieć już natychmiast co będzie i nie dziwie sie Tobie że chcesz wiedzieć.Ja bym nie wytrzymała i poszła do innego.A tak na marginesie to dziewczynki są bardzo wstydliwe i nie chcą sie pokazać więc napewno to DZIEWUSZKA:-):-):-)
Ana87podziwiam ciebie że potrafisz wytrzymać ;-);-);-)

hej dziewczyny
ja tylko na krótko zyczyc wam milej soboty. I przesylam wam mnóstwo promieni słonecznych u mnie juz 23 Stopnie i turkusowe niebo.My juz w drodze na urodzinki.

ilaczku daj znac jak tam dzisiejsze staranka ♡♡♡♡♡

buziaki dla was!!!!

Ana trzymam kciuki oby @ nie przyszła, ale jestem przekonana że to ciąża :-)
Ilaczek kciuki za starania i chłopaczka
Klaudia szok u Ciebie już końcówka, jeszcze troszke musisz dać rady
U nas też leje
Wszystkim miłego dnia, podczytuję cały czas ale weny na pisanie brak, u nas też leje jak z cebra dzisiaj

cześć :-D

ilaczek
- jak staranka ? cały czas trzymam &&&&

Airfix - no to mamy przewalone z tymi naszymi synusiami ;-) w takim razie musimy się maksymalnie wspierać w dążeniu do realizacji naszych marzeń :-D

Nuuuśka - wiem, że ciężko zmienić swoje podejście do pracy - szczególnie jak chce się być w porządku w stosunku do pracodawcy, ale pomyśl, że pracodawca nie jest w porządku do Ciebie, więc dlaczego Ty masz być w stosunku do niego??? Skoro nie zapewnia godziwych warunków pracy (musisz zasadniczo ogarniać kilka etatów równocześnie), to nie miej skrupułów - najważniejsza jesteś Ty i Twoje zdrowie! Walcz o siebie Kochana!!! :tak:

Klaudia - to już prawie końcówka ciąży u Ciebie :-) ale ten czas leci ...

Vivienka - udanej imprezki :-D

pozdrawiam z pochmurnego południa Polski !

dzięki Kochane:-D
dzisiejsze staranka opisałam na grupie w starankach chłopaczkowych, a z jakim efektem to się okaże czy będzie i jaki będzie:-D

my dzisiaj też imprezujemy wieczorem, mojego męża siostra obchodzi 30stkę, ja dołączam jeszcze tort mojej Emi i trochę pogrillujemy, jak deszcz nie bedzie padać.a rano padało.

miłego weekendu życzę.

kiraa nie kochana,ja w tym cyklu odpoczywam od lekarzy i suplementow, mam dzwonic do mojego gina w polowie maja, kiedy naprawia histeroskop.

katriina masz swieta racje !!!! :*** Dziekuje za to co napisalas :tak:

posprzatalam juz domek, pranie zrobione, poprasowane co bylo do prasowania, teraz czekam az Ł. wroci z pracy a Olcia od tesciow :happy:

reklama
Dziewczyny jak to bedzie z tymi guzkami w piersi, po wzieciu bromergonu one same sie wchlona czy jak? one sa dosc duze.

Ilaczku staranka wygladaja super, a kiedy u ciebie owu po skoku tempki czy przed? czekamy na owulke, emocje sa nie? trzymamy z bartusiem kciuki.
:-)

Ostatnia edycja:
Do góry