reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzien dobry :))

marchew haha mowisz ze im brzuch wiekszy tym my bardziej nierozgarniete ? to ja chyba tez sie pod tym musze podpisac, choc w ciazy nie jestem :-p

zakrecia musze troche odreagowac, nawet nie wiesz jak sie ciesze z tego dluzszego weekendu, choc w piatek ide do pracy ale tylko od 11-14.

piranha a Tobie znowu wysiadl kochana komputer ?? gdzie TY ? :zawstydzona/y:

maran ale piekne tesciory :D ja obstawialabym ze pik byl albo dzisiejszej nocy, albo powinien byc nad ranem :tak: ciekawe jak u mnie bedzie, bo wczoraj zrobilam test w nadziei ze owu zaskoczy nas szybciej no ale drugiej krechy jeszcze nawet nie bylo widac :dry:

Elle a zaraz po Was ja jestem wiec musicie zaczac dobra passe w maju :-)

reklama
Hej hej,
Ilaczku jeśli Ci się uda zaplanować syneczka (a wiem, że tak będzie) to będziesz najlepiej przygotowaną staraczką chłopczykową na forum. No może oprócz Jonasa. Ale i tak pełen szacun za te badnia itp.
Jak tam owulka, nadeszła wieczorkiem?
Nuuśka - to Elmo kładła lód na gorejące klejnoty męża :-D

Maran dziekuje ci bardzo, pocieszylas mnie bo ja wlasnie dziewczynke bym chciala, a na tych wynikach nic a nic sie nie znam. Jeszcze chyba testosteron by sie przydało zrobic i tsh co nie?
Pirania gdzie jestes szefowo?
matik ale masz śmiesznych chlopakow.

witajcie... ja dzis miałam ciężką noc z Mają bo dopadła ja jakas jelitówka I zzwracała mi calą noc... wymeczyła sie strasznie a ja razem z nia... nawet po łyku wody ją rwało... teraz jest troszke lepiej bo pije wode małymi łyczkami I jeszcze jej nie pogoniło...
u mnie dziś bedzie owu bo już czuje brzuch, jeszcze nie taki typowy owulacyjny ból, ale jużn wiem, że sie zbliża... wiec ten test z 21 był najprawdopodobniej pikowy bo o 00:30 był nieco słabszy, rano był taki sam jak ten z 21szej wczoraj, ale to było z moczu po jakichs 4 h snu... wiec stezony bardziej niz normalnie...

miłego dnia bebeczki :) rodzinnej niedzieli wszystkim

Dzień dobry:-)

Maran
ładne teściory :)

Nuuska każdemu dobrze zrobi troche odpoczynku od pracy :)

Matik to niezłą miałaś wczoraj impreze :D to dzisiaj niech chłopcy biegaja koło mamusi :-)

Małe liski ja na naszą grupę wrzuciłam jak stosować replens i rephresh

Powiedzcie mi co pomoże na stan zapalny w ciąży? bo chyba sie coś przypaletało :wściekła/y: doustyny lacibios femina można łykać?

My mieliśmy dzisiaj jechac nad jezioro ale coś się chmurzy więc pewnie nic z tego A moj K teraz na rower z kolegą poszedł a ja mam czas dla Was:) Nie wyspałam się dzisiaj ...obudziłam się o 3 i kręciłam się a o 8 budził mnie mój kochany piesek :)

Miłej niedzieli

Maran dziekuje ci bardzo, pocieszylas mnie bo ja wlasnie dziewczynke bym chciala, a na tych wynikach nic a nic sie nie znam. Jeszcze chyba testosteron by sie przydało zrobic i tsh co nie?
Pirania gdzie jestes szefowo?
matik ale masz śmiesznych chlopakow.

ania_g testosteron warto zrobić by wiedziec czy bardziej na chłopca czy na dziewczynke jest no a TSH to hormony tearczycowe I wazne z tego wzgledu, ze jesli sa niedobory lub nadmiar to trzeba to wyrównywac lekami bo może byc problem z zajsciem w ciaze lub jej utrzymanie, dlatego warto zrobić

Witajcie niedzielnie,

Zakręciu
ja stosowałam maść clotrimazolum (można ją kupić w aptece bez recepty za ok 4zł) na zewnątrz i do wewnątrz + do mycia rumianek i tantum rosa> w ostrzejszym stanie zapalnym lekarz przepisywał czopki clotrimazolum.

Hej :)

ja na momencik , z małym pytaniem bo sunuś mi zepsuł lapka na którym miałam wszystkie notatki starań dziewczynkowych :tak:
różowe staraczki które suplementy mogę brać razem , a które osobno , mineło już troche czasu od zażywania i nie pamiętam :zawstydzona/y:

dzieki za pomoc

kira - gratuluje :-)

matik &&&&& za owocny cykl

maran- zdrówka dla małej

zkreciu - ja też polecam clotrimazolum i tantum rosa

miłej niedzieli

reklama
oczy niebieskie no przecie ze Elmo :-D co mnie sie z Toba skojarzylo to ja nie wiem :wściekła/y:kadzidelka i lod na klejnoty :-D

aljul pytalas kochana o szampon wzmacniajacy. Ja wiem, ze ponoc rewelacyjny jest szampon z czarnej rzepy, niezbyt zachecajaco pachnie, ale efekty ma wspaniale, bardzo wzmacnia wlosy, moja Babcia stosuje go od lat i powiem Ci, kobiecina ma prawie 80-tke, a wlosow co nie miara, do tego na prawde znakomitej jakosci mimo wieloletniego farbowania :tak: Koniecznie spróbuj :-)

maran matko...cos ostatnio mamy pecha na te jelitowki..:no:
Mam do Was pytanko w ogole. Moja Babcia jak zawsze troszke jest przewrazliwiona na punkcie Oli, ale powiedzialam ze sie poradze.
Jak wiecie Olcia ma za miesiac zielona szkole, no i Babcia zasugerowala preparat na kleszcze, nie wiem w jakiej to jest formie, czy szczepienia, czy doustnie, ale ponoc w tym roku jest jakas inna odmiana kleszczy, bardziej ze tak powiem wredna i zarazajaca dlatego moze warto Ole zabezpieczyc ? Co myslicie ? nie chce przesadzac, bo w razie czegos, na miejscu maja wlasnego lekarza, dostep do lekow, wlacznie z antybiotykami, z tym, ze nie wiem jak bedzie z samym ogladaniem dzieciaczkow po wypadzie do lasu. Stosowalyscie kiedys cos takiego ?

Do góry