Matik2012
Fanka BB :)
Nniuśka warto , warto lepiej dmuchać na zimne 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

gdybym ich nie zrobiła, to na pewno by staranek nie było, bo wyniki z 3dc były kiepskie, ale teraz wiem, że ważne są te hormony przed owulacją. udało się nieźle wstrzelić. dieta bardzo, bardzo rygorystyczna, ph śluzu wczoraj sprawdzałam i było 7,5 te moje naturalne, więc jeszcze na noc odrobinkę sody zapodałam, owu była miedzy 21 a 23. po 23 ciej ból ustąpił, po 21wszej wracałam samochodem z urodzin, bo mój m z racji staranek pozwolił sobie na drinka, a mi nie pozwolił pić, bo ja już się zafasolkowałam i teraz muszę się zaimplantować
tak mi powiedział. jest pewien, że się udało, zobaczymy

..