hej kobietki,:-)
mnie wczoraj na urodzinkach dopadla @ a dzis leze bo mnie tak brzusio boli a nie chce nic brac bo to wkoncu juz moj cykl staraniowy sie rozpozal

:-)
Ana moje ogromne gratulacje!!!!! Czekamy teraz na twoje usg i przepieknie bijace serduszko.
Ilaczku ale nam zapewnilas emocji w tym cyklu

teraz musimy tylko wytrzymac dwa tygodnie jak bedziesz nam pisala ze II kreseczki widac

Moglabys zdradzic jakie soczki piliscie z mezem? Bo pislalas ze przygotowalas soki jak sie nie myle warzywne na dzien staranek.I nurtuje mnie pytanko dlaczego serek mialas na sniadanko w dniu staranek??
A te kostki lodu na jajeczka to ja myslalam ze na zywca sie przyklada na jajeczka..ale jak w sciereczce/kocyku to nie bedzie az tak zle.Dlugo przyklada sie te kostki lodu?Nie chciaalbym zamrozic zabardzo chlopakow

Powiedz ilaczku w tym cyklu mialas pozniej owulke co nie? Pilas ASG przez caly czas??Pisza ze tylko dwa tyg wolno a co jak sie owu spoznia??Pic dalej?
Sprawdzalas jakie ph mial twoj maz? Zdradz prosze tajemnice jak udalo ci sie tak ladnie podbic ph, jak sie nie ymle pislalas pare dni temu i bylo duzo nizsze.
Przepraszam za tyle pytan ale juz sie stresuje bo teraz przedemna caly ten sters

Maran zdroweczka dla corci,bidulka musiala sie nameczyc:-( a jak teraz lepiej?
Moglabym ciebie tez poprosic o sprawdzenie Jonasa.niby wlasnie maj jest wedlug jonasa dla mnie chlopczykowy ale bylo by super jak bys mogla sprawdzic.