Manowce, czasami potrzeba trochę więcej czasu. A robisz jakieś testy owulacyjne czy po prostu maraton serduszkowy robicie, żeby ustrzelić?
mam aplikację, która wylicza mi owulację, poza tym mam regularne cykle, więc nie tak trudno mi to policzyć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Manowce, czasami potrzeba trochę więcej czasu. A robisz jakieś testy owulacyjne czy po prostu maraton serduszkowy robicie, żeby ustrzelić?

manowce, ale mierzysz też temperaturkę? bo jak aplikacje wyliczają tylko dzieląc średni cykl na pół, to u mnie praktycznie żadna owulka by nie wyszła prawidłowo![]()

nawet 3 maile moge Ci podać, żebyś na kazdego jakąś fajną wróżbe wysłała
bo jak na razie to wszedzie kicha .
i ciagle mi odgryzają ) , że my bedziemy miec i tak drugiego chłopca, a oni trzecie dziecko beda miec chłopca a my dopiero trzecią dziewczynkę..-tak twierdza, bo niby tak sie jakos liczy wedlug jakichs genów czy czego
Nie umiem tej ich teorii teraz wytumaczyc logicznie abyscie sprawdzily na sobie, ale na przykladzie rodziny mojej mamy, mojego taty, potem kolejne pokolenie -mnie i brata wszystko sie zgadza. A ja chce udowodnic ze to wszystko sa bzdury
No to co, czyli trzeba dalej trzymac diete, brac suplementy i nie myslec o wrozbach :-)