reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Piranhiu to jest srebrny świerk? ja taka nazwą operuję a fachowej nie znam;-)
też mamy taki ale jest w tej chwili na 1/3 wysokości co ten którego zdjęcie dodałaś
klon piękny....tfu tfu tfu co by nie zachwalić

Airfix no to faktycznie wydatki Ci się poszykowały
moja mama tez lubi mnie w podobne akcje wkręcać:tak: ostatnio kazała kupić trampolinę chłopcom od niej na dzień dziecka za 600zł (że odda) i 500zł dać na pogrzeb dla wujka. W tej chwili jest w USA i przy każdej rozmowie przez skype staram się delikatnie upomnieć o to ale zawsze zmieniam temat....kurcze jak ja nie lubię tego typu akcji i tego że zawsze obiecuję sobie że tak już nie zrobię i znowu robię to samo:wściekła/y:

Udało mi się pstryknąć kilka fotek balkonu - jest on troszkę długi i nie dam rady zrobić zdjęcia całemu balkonowi
IMG_8803.jpgIMG_8804.jpgIMG_8805.jpgIMG_8806.jpgIMG_8808.jpgIMG_8809.jpg

Załączniki

• IMG_8803.jpg
    IMG_8803.jpg
    46,8 KB · Wyświetleń: 56
  • IMG_8804.jpg
    IMG_8804.jpg
    49,1 KB · Wyświetleń: 63
  • IMG_8805.jpg
    IMG_8805.jpg
    48,6 KB · Wyświetleń: 48
  • IMG_8806.jpg
    IMG_8806.jpg
    55,2 KB · Wyświetleń: 54
  • IMG_8808.jpg
    IMG_8808.jpg
    57,9 KB · Wyświetleń: 67
  • IMG_8809.jpg
    IMG_8809.jpg
    59,3 KB · Wyświetleń: 56
Hej,
Dziewczynki kochane, tęknię za wami, ale czasu brak na czytanie, wiem tylko, że Vivienka miała staranka - trzymam kciukasy.
U nas ok, dograliśmy się juz z Bartusiem, całe dni siedzimy w ogródku u dziadków, mama się opala itp ;-)
PIRANHA, DORCIA, ELMO, DARIA, NUUSKA, ILACZEK, VIVIENKA, MATIK i wszystkie wszystkie staraczki, pozdrawiam was serdecznie!
Kevinka:
Test z sody na płeć – od 10 tc
Łyżeczkę sody wsypać do pojemnika na mocz lub kubeczka plastikowego. W drugim pojemniku zebrać poranny mocz. Wlać mocz do sody. Jak nic się nie dzieje to dziewczynka, jeśli się pieni jak piwo to chłopiec.

Kevinka,gratuluje :-) warto czekac na takie cudowne wiesci :-)

Nuska,przykro mi ze wyjazd Oli pelen nieprzyjemnosci. Jak wroci to zrobisz dym ;-)

Airfix,nie wiem jaka jest sytuacja miedzy toba a mama,ale jak dla mnie to przegiecie.mam nadzieje,ze jednak uda ci siw wygospodarowac na wszystko kase. W przyszlym roku obie bedziemy mialy takie piekne balkony w nowych domkach ;-)

Aljul,piekne masz kwiaty.cudnie sie razem prezentuja.

Dziewczyny,powiem wam,ze marze teraz tylko o tym zeby w brzuszku rozgoscila sie mala kropeczka. Tym bardziej ze z praca wielka lipa,pisalam juz wam.byloby idealnie,mialabym czas dla Maksia,na pilnowanie budowy.ale wydaje mi sie to zbyt piekne zeby moglo byc prawdziwe...

Airfix, strasznie współczuję, niezłe przegięcie ze strony mamy :-(, też mam teraz kiepską (delikatnie mówiąc) sytuację finansową więc doskonale rozumiem ten ból, oby się jakoś ułożyło.

aljul, tak, to srebrny świerk, też tylko taką nazwę znam :-) Ten świerk urósł tak z małej sadzonki w ciągu 14 lat :-) Co do klonów, ależ będzie stresik czy zimę przeżyją ;-) Masz po prostu przecudny balkon!

Oczy niebieskie, aż miło się czyta, doskonale wiem jak to jest gdy czasu brak, ja z BB jakiś czas po urodzeniu Kai pożegnałam się na kilka miesięcy, nie dawałam rady. Ucałuj Bartusia ode mnie i wypoczywaj ile wlezie ...i ile synuś pozwoli ;-)

Roszpunka, no to mega kciuki za Kropeczkę, marzenia są po to by je spełniać a Twoje wcale nie jest mało realne, zadziałaliście w najpłodniejszy dzień cyklu więc mocno wierzę, że się Wam udało, wykres bardzo ładny :tak:

WITAM

byłam dzisiaj znowu u dentysty, kolejne 2 zęby zrobione,
1 kanałowo, plus szycie dziąsła, boli mnie teraz jak nie powiem co

pozdrawiam wszystkie

Roszpunka Ja wierze że się udało :) Fajnie by Ci się złożyło, zawsze to jakis plus z tego że sie nie idzie do pracy- synuś przypilnowany, budowa przypilnowana, i " mała kropeczka" już w wózeczku w ogrodku w nowym domkiem:) Kurcze ale super będzie :-)
Te kwiaty na balkonie to takie moje wielkie marzenie, w ogrodku mam pełno różniastych :) Co rok dokupuje po 2-3 gatunki nowe, po to żeby co rok się rozrastały i było ich wiecej i wiecej- bo nie sztuka kupić 10szt kwiatkow i posadzic, ja mam frajde jak sama wychoduje :)

Piranha Ona tak zawsze:/ Co troche cos wywala mi....ale moze jakos to bedzie.
Jestem ciekawa jak wysoki jest u mnie progesteron....ale libido znów zerowe , wiec gdzies czytałam ze tak jest przy wysokim progesteronie ;)
Kate Biedna Ty ... współczuje.. ja mam ochote jednego zabka zrobic juz hmm z 10 lat bo mi pękł troche, ale nic sie nie psuje....i za nic nie moge zebrac odwagi zeby isc :)

reklama
Kate a masz ketonal lub coś mocnego ? Współczuję :-(
Airfix ja też tak kiedyś zwlekałam a potem ząb sie okazał do usunięcia bo juz nie bylo co ratować, ale od srodka poszedł cały ...
Kevinka gratulacje i trzymam kciuki za upragnioną dziewczynkę :-)

Do góry