małe liski
Fanka BB :)
Elmo będziesz na pewno zadowolona z maclarena - ja mam już cztery lata swoją spacerówkę, jest niezniszczalna 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Kociaki są świetne, gdzie ja tam one, normalnie czuję się śledzona ;-), straszne z nich miziaki się robią. Charakter Ragdolli nie jest żadną ściemą co próbowała wmówić mi np. moja mama, te koty nie mają nawet krztyny agresji i instynktu obronnego, ani razu nie podrapały podczas gdy większość kotów w takich sytuacjach by tak zapewne zrobiła przy moich dzieciach, z Nemo to dosłownie szmaciana laleczka. Oczywiście pilnuję by dzieci ich nie zamęczyły, zakochałam się w tych dwóch futrzakach, muszą być zawsze blisko siebie i blisko mnie, gdy się bawią to normalnie lepsze to jest dla mnie jak oglądanie filmu :-) Ostatnio przez te rożne problemy nachodziły mnie wieczorami lęki i czarne myśli, odkąd mam koty to to minęło.

uparta z Ciebie osóbka - trzymam kciuki &&& i udanego serducha ;-)
co do pozwolenia na budowę - naprawdę szybko Ci to wydadzą
super!
jeżeli chodzi o metodę, to chyba na początku spróbujemy O+12 z dłuższą wstrzemięźliwością. mam nadzieję, że ze stresu owulacja mi się nie przesunie ;-)