reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Verita ja właśnie o tym ... a Ty mówiłaś o Surowych rodzicach ... to ta sama bajka niestety !
Choć znam kilka dzieciaków - już nastolatków gdzie mama siedziała całe życie w domu, opiekowała się itp. a dziecko ją później w twarz uderzyło bo mu na piwo nie dała ... szkoda gadać !

reklama
Hejka

Nuuska to chyba zdecyduje się na te rolety Co zrobiłaś w ręke?

Dorcia dziękuje za miłe słowa :* Robiłam tes z sody i sie nie pienił :) a co do surowych rodziców to z tego co słyszałam bo był chłopak z Koszalina to straszna reżyserka idzie :)

Ja również życze wszystkim Ania najlepszego :)

Iweet szkoda że teraz nie ma w Kauflandzie ale mieszkam nad morzem wiec na pewno póżniej będą wyprzedaże :) Fajna ta tapeta też myśleliśmy o podobnych pasach tylko drobniejszych :) a panele takie Art Woninginrichting - Quick Step Lagune laminaat geschikt voor badkamer. Quick Step Lagune aanbieding

Matik czuje sie dobrze Ogólnie raczej nie mialam żadnych rewolucji ciązowych

Też u Was takie upały?? jak mój K był w pracy to pojechałam na miasto i myślałam że się rozpłyne ale zakupy w lumpach udane :) jDzisiaj spedzam wieczór samotnie hheh nie tak dokońca z psem i Igorkiem ;) Mój K poszedł na kawalerskie kolegi Postanowiłam zrobić sobie spa w domu :)

życzę Wam miłego wieczorku :*

Zakręcona mówisz że się nie pienił ...hmmmm. Czyli to jedna wielka ściema :tak: Ciekawe jak zareagują Twoje psiaki na przyjście na świat nowego członka rodziny ... pamiętam jak przywiozłam Młodą ze szpitala to moje dwa kundle chciały się z nią bawić ...ale po dłuższym czasie mogłam ją spokojnie zostawić sama w pokoju , bo zawsze któryś z psiaków jej pilnował ... głośno szczekając dawał znać że coś się dzieje złego.

zakrecona my panele już mamy położone, więc nie ma szans na zmianę, ale mamy w podobnym kolorze,a w mniejszym pokoju mamy takie jakby drewno pomalowane białą bejcą i te mi sie bardziej podobają i żałuję że nie położyliśmy takich w przyszłym pokoju synka. no ale cóż.

Powiem Wam że ja w pierwszej ciąży nie robiłam żadnych testów z sodą, kapustą czy obrączką, ale od samego początku czułam że to chłopiec. Powiem Wam nawet że jak się staraliśmy to bardzo chcieliśmy obydwoje córcię, ale jak tylko zaszłam w ciążę to mi się zmieniło i chciałam żeby to był synek i bardzo podobały mi się te malutkie chłopięce ubranka a róż jakoś mnie odrzucał. Ciekawe jak będzie w drugiej ciąży :-D

Dorcia też mi sie wydaje tak jak pisała nasza kochana Piranha żę to zależy od ph moczu a tym samym od diety Więc tym bym się nie kierowała :) ja mam 1 psa kochana:) dwa to było by stanowczo za dużo :D wydaje mi sie że na poczatku będzie zainteresowana a pożniej już sie przyzwyczai i nie będzie to dla niej nowością Sprawdzaliśmy na siostry córci to przez chwile jest zainteresowana a po jakieś chwili już odpuszcza i nie interesuje się Bedziemy też robili wszsytko żęby nie czuła się odtracona Ogólnie to ona lubi wszyskie dzieci :) zawsze ją głaszczą a na widok wózka cieszy się strasznie

Iweet mi sie podoba taki styl retro a te panele pewnie tak wyglądają teraz :) kuchniei chcemy zrobić własnie w stylu retro :)

zakrecona mi ostatnio bardzo się podoba styl skandynawski i mimo że dom 3 lata temu remontowany to wiele rzeczy już bym zmieniła, ale to chyba zawsze tak jest :-D

Zakręcona ja byłam pewna że macie dwa psiaki ... no byłam pewna !!! A nie chowasz jakiegoś gdzieś pod łóżkiem ... hahaha !!!

Iweet styl skandynawski tez fajny:-) rak to juz jest ze my ciagle cos wymyslamy i podobaja nam sie nowosci ;-)

Dorcia o niee żadnego nie chowam ;-) jeden wystarczy Moja siostra tez ma psa i moze dlatego rak skojarzylas

dzien dobry w niedziele Witam sie z kubeczkiem inki

co tu taka cisza????!!!!
hallooo, hoophoop budzimy sie :-D

Male liski jak tempka?

Ania_g
@ sie rozkrecila? czy jednak jest szansa :-)

Nuuska a Ty kochana chyba juz niebawem do szpitalamsie wybierasz? jak Olcia?

Dorcia jak sie czujesz? chodzisz do pracy? mi tylko 2 dni zostaly -sroda i czwartek:) teraz sie ciesze ale pewnie za 2-3 tyg bedzie mi brakowalo pracy;-)

Vivienka
co u Ciebie? jak sie czujesz? w poniedzialek bete masz?'mnostwo niebieskich fluidow przesylam dla Ciebie:-)
oczywiscie dla Nuuski, Dorci,,Maran i reszty dziewczyn chlopczykowych rowniez mnostwo fluidow w kolorze niebieskim ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Lapac kochane

moj k powrocil o 5 i teraz odsypia Ja lece z psem na spacerek :-)

reklama
Do góry