Piranha
Fanka BB :)
Hej! Niestety ostatnio wciąż brakuje mi czasu na BB, tęsknię za Wami, niestety większości nie dałam rady przeczytać bo mam tylko chwilkę :-(
Dorcia, mega kciuki za jutrzejszą wizytę, daj koniecznie znać.
macy, GRATULUJĘ z całego serca i życzę zdrowej i nudnej ciąży :-)
Elle, te plamienia i cień cienia na teście faktycznie mogą niepokoić, trzymam kochana mocno kciuki za Ciebie i Twojego Okruszka by dał radę, od kiedy łykasz progesteron? Niestety 50-70% ciąż to ciąże biochemiczne (prawdziwe ciąże ale tracone na bardzo wczesnym etapie z powodu np. wad zarodka), wciąż jednak nie traciłabym nadziei (plamienia mogą wynikać z obecności np. krwiaka) i trzymam z całych sił kciuki za jutrzejszą betę (zdarza się, że jest słaba przenikalność hCG z krwi do moczu a wówczas kreski testowe są słabe a wynik z krwi bardzo dobry).
gdusia, progesteron dość niski :-( (nie łykałaś progesteronu w FL?), może tak być, że w moczu są jeszcze resztki hCG (to co jest z krwi trafia po jakimś czasie do moczu więc jest to pewne opóźnienie) ale w krwi już nie jest wykrywany (tak było np. u natki z wątku, na którym pisze Nuuuśka).
Elmo i Daria, rozumiem, że mam trzymać kciuki za @? :-)
Vivienka, mega brawa dla córci za pierwsze kroczki :-)
Kevinka, mi się imię Alan bardzo podoba
anna-123, witaj i zostań z nami :-)
Dorcia, mega kciuki za jutrzejszą wizytę, daj koniecznie znać.
macy, GRATULUJĘ z całego serca i życzę zdrowej i nudnej ciąży :-)
Elle, te plamienia i cień cienia na teście faktycznie mogą niepokoić, trzymam kochana mocno kciuki za Ciebie i Twojego Okruszka by dał radę, od kiedy łykasz progesteron? Niestety 50-70% ciąż to ciąże biochemiczne (prawdziwe ciąże ale tracone na bardzo wczesnym etapie z powodu np. wad zarodka), wciąż jednak nie traciłabym nadziei (plamienia mogą wynikać z obecności np. krwiaka) i trzymam z całych sił kciuki za jutrzejszą betę (zdarza się, że jest słaba przenikalność hCG z krwi do moczu a wówczas kreski testowe są słabe a wynik z krwi bardzo dobry).
gdusia, progesteron dość niski :-( (nie łykałaś progesteronu w FL?), może tak być, że w moczu są jeszcze resztki hCG (to co jest z krwi trafia po jakimś czasie do moczu więc jest to pewne opóźnienie) ale w krwi już nie jest wykrywany (tak było np. u natki z wątku, na którym pisze Nuuuśka).
Elmo i Daria, rozumiem, że mam trzymać kciuki za @? :-)
Vivienka, mega brawa dla córci za pierwsze kroczki :-)
Kevinka, mi się imię Alan bardzo podoba

anna-123, witaj i zostań z nami :-)
dupka biore od drugiego dnia po owulacji po poll tabletki rano i pol wieczorem. Dzis wieczorem wzielam cala ze stresu jak to plamienie zobaczylam. Sama jestem ciekawa jutrzejszej bety ale na cud nie licze. Jesli biore dupka to chyba luteina dopochwowo nie potrzebna? Jest sens isc jutro do ginka jesli @ nie przyjdzie?