nullka dziękuję za odpowiedź - super, że jesteś z powrotem.
Nullka, maran-atha podpisuję się obiema rękami pod tym co napisałyście
iweet przykro mi

...kolejny cykl będzie tym udanym
Dorcia jak się czujesz?
Vivienka jak się czujesz? jak córeczka się ma?... ja również jak
Piranha nie moge się doczekać podglądania nuba twojego dzieciątka

)
Piranhiu nie wiem skąd u mnie taki pesymizm w tym cyklu, chyba nieświadomie zabezpieczam się na wypadek rozczarowania. Od samego początku założyłam że to nie będzie ten cykl, jak tylko zobaczyłam plamienia po @, potem po owu temp lewdo ledwo do góry szła...patrzę właśnie na swój wykres, widzę, że jest chyba ciążowy, ale nie mogę w to uwierzyć, że mogło się udać

uwierzę jak nie przyjdzie @ i zobaczę drugą wyraźną kreskę na teście. wydaje mi się że było dokładnie tak jak piszesz, że Ktoś mógł zadomówić się u mnie 7-8dpo, wtedy właśnie czułam takie znajome charakterystyczne kłucie/pobolewanie w okolicach prawego jajnika. Moja druga faza cyklu zazwyczaj trwa 12 dni - jutro lub max pojutrze jest termin @....jak twoje sampoczucie? mam nadzieję że lepiej
Kate jak dziś nastrój? kiedy staranka? bardzo dobrze cię rozumiem naprawdę. Tak samo jak ty chodziłam głodna, niedojedzona i sfrustrowana czasem właśnie tym stanem. Powtarzałam sobie wtedy, że jest to chyba moje ostatnie staranie o dzidziusia i że chcę dać z siebie dużo by zwiększyć prawdopodobieństwo by dołączyła do nas teraz dziewczynka - trochę to pomagało
dziękuję wam wszystkim za kciuki!