reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ale mu dobrze:-) mojemy 4 zostało do...
a mi..ojoj:-) a też tam pracuje:-)
cóż za rozpusta:-)nawet ciacho hehe, to idę:-)
zostaw obiad, powiedz swojemu , że dziś z racji pierwszej niedzieli w tym roku ma Cię gdzieś zabrać na obiad:-):-)

reklama
nie , że ma zrobić tylko zabrać:-):-)
no to ciesz się nim dziś kochana, ja mam na tyle dobrze, że swojego na miejscu i jeszcze na dodatek mijamy się na korytarzu:-D:-):-)
ja siedze z lapkiem w kuchni i tak po trochu coś tam przygotowuje, ale też mam jakiegoś lenia dziś:dry::-):-)
lubie cytrynowca:-), ja chce zrobić snikersa, także poźniej przyjdziesz na mojego:-):-)

Beti...przepraszm mie doczytalam:zawstydzona/y:mam katar i oczy mi lazwia to pewnie dlatego niedoczytalam:-D:-D ale Kochana nie sadze zeby to zrobil ...zawsze ma dzien przed wyjazdem humor wisielczy ;-)... W sumie ja mam mam 2 kroki do kuchni:-D .Ojj to czekam na snikersa:-p

Dzien dobry laseczki.widze ,ze się jakies ciacho i kawa kroi beze mnie :confused::-D Moje postanowienie i mojej córci starszej oczywiscie, ze zero słodyczy chociaz do roczku Niki:tak: Robie to głównie ze względu na Martysie, bo tak jakoś ciałka nabrała.A zeby mnie zle nie zrozumiała, to razem postaramy sie siebie na wzajem wspierac;-) Ciekawe jak dlugo wytrzymamy:dry::-D Niki spi wiec oczywiscie korzystam.Beti kochana- w soboty moja Miśka chodzi do polskiej szkoly , bo w tygodniu do irlandzkiej:tak: A polska szkoła weekendowa jest.Na szczescie tylko w sobote to chociaz w niedziele dzieciak odpocznie troszke.Chociaz i tak ona juz w zeszytach siedzi:-D ale jak Niki wstanie to spacerek musowo:tak:
Teraz posiedze troszke z Wami.

Margaritka no w końcu kochana się spotykamy , a nie mijamy:-):-)to chociaż kawusie z nami wypij:-) ciacha nie dostaniesz jak tak:-p:-)
to dobrze , że chociaż w niedzielę mają wolne, a chce siedzieć przy zeszytach?:-)

Beti mówie Ci kochana,ze ona przychodzi ze szkoły (niewazne z której) i bawi sie w co? w szkołe:-D Lubi lubi poki co ;-) Mam sie kim chwalic:-p No i podziwiam ją,ze tak daje sobie świetnie rade:tak: A co do kawy to wyobraz sobie,ze przy obydwóch ciazach miałam tak,ze mnie odrzuciło od kawy... no i po pierwszej po jakims czasie wrocilo a teraz po Niki jeszcze mnie trzyma ten kawowstret- ciekawe jak długo tym razem.Chociaz czasem gdzies taka "moca latte" czyli praktycznie pol na pol z mlekiem i w ogole jakas taka cappucinowa to zdarzy mi sie wypic:tak: Parzonej nie piłam nigdy i pic nie zamierzam-jak juz to rozpuszczalna z mleczkiem:-p
A co papierochów i płci to... oboje nie palimy z szanownym i królewny dwie mamy:confused::-D Macie racje- zwariowac mozna.Nie mam jak łózka przestawic no :dry::-D:-D:-D

to rzeczywiście, oby jej nie minęło, bo moje to tylko czekaja kiedy wolne, torbę rzucić i najlepiej przez wekeend nie zaglądać:-):-)
ja tam kawusie lubię, taką właśnie rozpuszczalną z mleczkiem, i tak myślę czy jak byłam w ciąży to mnie od czegoś odrzucało...hmmm chyba nie:-) w pierwszej jadłam same frytki:-) a w drugiej jajka:-)

reklama
Beti... nioo jakis katar sie przyplatal i kicha mnie co chwilke:baffled::tak:... Ja w trakcie juz obiadku ..ziemiaczki dochodza i bedzie gotowy:-D:-D
Jak dam rade zagladne potem ;-)
Buziaczki i milego popoludnia:)

Do góry