reklama
kiki750321
Fanka BB :)
o dzieki beti jak podeslesz snikersa-czekam z dlugim jezyczkiem.. .anufifi,jutro pojdziesz do ginrkologa,porozmawiasz z nim bedzie prowadzil cie caly cykl i uda sie,beziesz razem z beti pazdziernikowa mamusia..a moj m wlasnie pojechal.zly dzisiaj jak osa.ale poprzytulal sie buziaka dal i pojechal.tylko ze tyle sniegu slizgo a on musi jechac,bede cala nerwowa,z 5 godzin bedzie jechal-biedaczek..dzieciaczki poszly na snieg.ile radosci maja bo u nas nie czesto snieg gosci a szkoda a tym razem go pelno ja chyba bardziej szczesliwa jak dzieci..hi hi
anufifi
tęsknię...
może byłabym pełniejsza entuzjazmu gdyby nie to ze juz kilka razy byłam tego tak pewna...i doopa wiec jak sobie mówie że teraz sie uda to potem przychodzi myśle ze znów sie popieprzy....
właśnie ciacho się robi Kiki:-)
a jak za niedługo też idę na ciacho i winko, moja psiapsiółka ma dziś urodzinki:-)będę śpiewać 100 lat
:-):-)
u nas tyle śniegu nie ma, a nawet mam wrażnie, że chlapa się robi jak nic
to daleka droga przed nim 5godz, niech uważa na drodze
ale jak wróci jaki będzie stęskniony:-)i Ty też kochana, wtedy jaka ochota będzie;-):-):-)
a jak za niedługo też idę na ciacho i winko, moja psiapsiółka ma dziś urodzinki:-)będę śpiewać 100 lat

u nas tyle śniegu nie ma, a nawet mam wrażnie, że chlapa się robi jak nic
to daleka droga przed nim 5godz, niech uważa na drodze
ale jak wróci jaki będzie stęskniony:-)i Ty też kochana, wtedy jaka ochota będzie;-):-):-)
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
witam niedzielnie i popołudniowo ..................
:-);-)
Czarodziejka, zdrówka
Sylwia i dla Ciebie dużo zdrówka
Beti, a zdjecie prześliczne
i rozmarzyłam sie
Kiki, u nas tez napadało troszke sniegu i poszliśmy z małym na sanki, ale większa frajda była jak mały ciągnął sobie te sanki niz jak był ciągniety
Anuffi, a taka gotująca teściowa to chyba skarb
i wiele optymizmu, bedzie dobrze 
a mnie dzisiaj od rana kłuje w lewym boku..... i teraz nie mam pojęcia, czy to dopiero owulka czy może juz cos innego, na dwoje babka wróżyła
a własnie w zeszłą niedziele też czułam lekkie kłucie i wydawało mi sie,że to własnie była owulka
i wtedy miałam chyba sluz płodny ( przeźroczysty, rozciagliwy tak ??????)

Czarodziejka, zdrówka

Sylwia i dla Ciebie dużo zdrówka

Beti, a zdjecie prześliczne

Kiki, u nas tez napadało troszke sniegu i poszliśmy z małym na sanki, ale większa frajda była jak mały ciągnął sobie te sanki niz jak był ciągniety

Anuffi, a taka gotująca teściowa to chyba skarb

a mnie dzisiaj od rana kłuje w lewym boku..... i teraz nie mam pojęcia, czy to dopiero owulka czy może juz cos innego, na dwoje babka wróżyła

anufifi
tęsknię...
Jarzebinka tak ten płodny owulkowy to przeźroczysty rozciągliwy....a teraz jaki masz???
K
Kinga85
Gość
jarzebinka jezeli mowa o owulce to dokladnie tak jak piszesz
trzymam kciuki!:-)
a u mnie @ nadal nie ma...
cisza

a u mnie @ nadal nie ma...
cisza
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
a u mnie @ nadal nie ma...cisza
ale juz sie spóźnia

a co do tego jaki jest teraz to qurcze nie wiem ????????? ale napewno jakiś jest, ale mniej rozciągliwy i chyba bardziej matowy ........... ale ja sie na tym nie znam....... a jaki powninien być, to może będzie mi łatwiej ???????
reklama
anufifi
tęsknię...
Jarzębinko ...napewno nie rozciagliwy a lepki powinien byc i juz nie przeźroczysty tylko raczej białawy ...gęsty
Podziel się: