reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny trzymajcie kciuki dalej, ile się tylko kciuków da ;) Bo albo mam zwidy albo pomimo tego że temp spada to jest cień cienia cieniów na teście :) Widoczne jest miejsce gdzie powinna byc druga kreska ale tak pod światło, nie da się tego uchwycić aparatem-przynajmniej moim w telefonie :) ... objawy @ na razie minęły, zero mam jakichkolwiek objawów na cokolwiek :)

reklama
ja tylko na chwilkę bo widziałam ze zostalam pare razy przywolana dziekuje ze pamiętacie o mnie.Obiecuje ze jutro napewno znajde chwilke i skorbne troszku do was :*
a tymczasem Airfix sle fluidy ~~~~~~~~~ i trzymam kciuki wszytskie co mam (swoje,corci i bubusia-takze juz 6 kciukow wiecej :* )&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

airfix mocno trzymam kciuki &&&&&&&&

piranha mam pytanie. czy zawsze jest spadek temperatury podczas implementacji? pytam bo zawsze czekam na ten spadek w okolicach 8-9 dpo i zawsze jak go nie ma to jakoś tracę nadzieję. w tym cyklu też go nie było.

sorry dziewczyny że się ostatnio nie udzielam ale w poniedziałek wyjeżdżamy na tydzień i mam mnóstwo przygotowań, nie jestem w stanie was wszystkich doczytać. ale trzymam kciuki za wszystkie staraczki &&&&&
zakręcona za Ciebie tez kciuki &&&&& żeby wszystko poszło szybko i bezboleśnie :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
ImageUploadedByForum BabyBoom1413061643.366323.jpg

Ole ole ole ole ole udało się, udało sie ;)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1413061643.366323.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1413061643.366323.jpg
    48,3 KB · Wyświetleń: 49
Do góry