Dziewczyny trzymajcie kciuki dalej, ile się tylko kciuków da
Bo albo mam zwidy albo pomimo tego że temp spada to jest cień cienia cieniów na teście
Widoczne jest miejsce gdzie powinna byc druga kreska ale tak pod światło, nie da się tego uchwycić aparatem-przynajmniej moim w telefonie
... objawy @ na razie minęły, zero mam jakichkolwiek objawów na cokolwiek 
reklama
maggie2205
Fan(ka)
Airfix &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Matik2012
Fanka BB :)
Airfix. &&&&&&&&&&
Vivienka
ja tylko na chwilkę bo widziałam ze zostalam pare razy przywolana dziekuje ze pamiętacie o mnie.Obiecuje ze jutro napewno znajde chwilke i skorbne troszku do was :*
a tymczasem Airfix sle fluidy ~~~~~~~~~ i trzymam kciuki wszytskie co mam (swoje,corci i bubusia-takze juz 6 kciukow wiecej :* )&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
a tymczasem Airfix sle fluidy ~~~~~~~~~ i trzymam kciuki wszytskie co mam (swoje,corci i bubusia-takze juz 6 kciukow wiecej :* )&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
iweet84
airfix mocno trzymam kciuki &&&&&&&&
piranha mam pytanie. czy zawsze jest spadek temperatury podczas implementacji? pytam bo zawsze czekam na ten spadek w okolicach 8-9 dpo i zawsze jak go nie ma to jakoś tracę nadzieję. w tym cyklu też go nie było.
sorry dziewczyny że się ostatnio nie udzielam ale w poniedziałek wyjeżdżamy na tydzień i mam mnóstwo przygotowań, nie jestem w stanie was wszystkich doczytać. ale trzymam kciuki za wszystkie staraczki &&&&&
zakręcona za Ciebie tez kciuki &&&&& żeby wszystko poszło szybko i bezboleśnie
piranha mam pytanie. czy zawsze jest spadek temperatury podczas implementacji? pytam bo zawsze czekam na ten spadek w okolicach 8-9 dpo i zawsze jak go nie ma to jakoś tracę nadzieję. w tym cyklu też go nie było.
sorry dziewczyny że się ostatnio nie udzielam ale w poniedziałek wyjeżdżamy na tydzień i mam mnóstwo przygotowań, nie jestem w stanie was wszystkich doczytać. ale trzymam kciuki za wszystkie staraczki &&&&&
zakręcona za Ciebie tez kciuki &&&&& żeby wszystko poszło szybko i bezboleśnie

Ostatnia edycja:
Matik2012
Iweet czasem jest czasem nie i nie zawsze to cos znaczy ja miałam bardzo często o nie koniecznie były oznaka ciaży a tym razem nie miała typowego spadku
Wiec wiesz nadzieja zawsze jest
Wiec wiesz nadzieja zawsze jest
reklama
Matik2012
Podziel się: