Matik2012
Fanka BB :)
Dzieki Kate ten mój pomysł to bardzo odległy pomysł ale gdyby tak po cichutku bez imprezy tylko tak sami z dziećmi sobie taka odnier zrobić na plaży
i mąka sesje zdjęciowa rodzinna ? Było było by pięknie 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
!!! Igorek jest przecudowny!Super ekspresowy poród!
widzisz jak czasem los potrafi nam figle platac;-) ja w tym cyklu co mi sie udalo zafasolkowac tez spisalam na straty poniewaz mialam duzego stresa z rodzinka :/
Nie zapomnialam o was i tyle na ile czas pozwala staram sie was wieczorkiem podczytywac ale wiecie jak to jest z pisaniem z telefonu
Syncio daje o sobie bardzo malo znac co troszku mnie martwi tym bardziej ze pierwsze ruchy poczulam juz od 14 tyg.Nie wiem czemu ale porównuje corcie z synkiem a corcia byla naprawdę ruchliwa...