macy kciuki za meza zeby obylo sie tylko strachem

a napewno tak bedzie wkoncu gorączka juz spada.Informuj nas czy coś więcej wiesz.A tesciowej bym powiedziala raczej jutro... tym bardziej ze jest zmiana czasu u was... a mysle ze będziecie wtedy juz więcej wiedzieć i będziesz mogla bardziej tesciowa uspokoic informacjami.
Dorcia ciesze się ze u ciebie wszystko ok.Zapytam ginka w następna srode czy aby nie mam przodujacego lozyska..
A ciebie synek jak kopie juz po żeberkach to znaczy ze fika sobie glowka w dol juz
aljul fajnie by bylo jak by syncio byl malym spioszkiem

corcia jest bardzo zywa i czasami mam wrażenie ze szkoda jej czasu na spanie.... cala mama
male liski podekscytowana juz jestes jutrzejsza wizyta?Na ktora masz usg?? Mdlosci ustaly?
Co do imienia to wczoraj padlo przy stole Philipp.. ale tlumaczenie tego imienia jakos mnie nie zadowala "wielbiciel-milosnik koni "

Podobalo mi sie bardzi imie Flynn ale bylo juz zarezerwowane dla pierwszego dziecka ktore teraz jest aniolkiem i maz bierze go juz pod uwage.
Dla corci odrazu wiedziałam jakie imie wybrac a dla synka jakos jeszcze nie jestem przekonana...A wy macie juz imie w razie czego??