reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Zakrętko, gratulacje kochana!! super, że Igorek jest już z Wami!!

Nusia, kurcze, jak przeczytałam Twojego posta sprzed kilku dni, Kochana, na pewno musi Cię w końcu spotkać nagroda za tyle co musiałaś się wycierpieć... musi być gdzieś sprawiedliwość. a teściowej bardzo nie zazdroszczę, nie wiem nawet co doradzić, jak w takich sytuacjach w ogóle reagować...

Matik, najlepszego z okazji rocznicy, ja miałam białą kieckę, ale teraz jak myślę to bym dała jakiś akcent kolorystyczny, człowiekowi się zmienia z wiekiem :)

macy, kciuki mocno zaciskam, żeby u męża nic złego nie wykryli

matik, małe liski, kciuki za Wasze wizyty&&&&&

jeszcze na szybko ode mnie, dziś bylam u ginki po skierowania na badania, założyła kartę ciąży, podejrzałyśmy człowieczka i wszystko jest ok. następna wizyta za 3 tyg. Powiedziała też, żebym za dwa tygodnie zmniejszyła dawkę duphastonu do 1 dziennie, Piraniu, co o tym myślisz? dobrze gada? :)

reklama
Macy dopiero doczytałam. Straszna historia Was spotkała, dużo zdrowia dla męża !
Co do teściowej, jeszcze trochę bym poczekała. Dopóki by ze mnie emocje nie zeszły, bo jeszcze za dużo bym powiedziała i bardziej kobietę zestresowała.
Małe liski u mnie wszystko tak jak sobie wymarzyłam. Malutki jest kochany i baardzo grzeczny. Starszy syn do 3 miesiąca dzień w dzień płakał na brzuch biedaczek, młodszy na szczęście kolki nie ma. W nocy budzi się raz na jedzenie i śpi dalej. :tak:
W piątek skończył 6 tygodni i już dzwonią o szczepienie, ale ja się nie spieszę. Na razie jestem na NIE jeśli chodzi o szczepienie.
Vivienka chyba nie zdążyłam Ci jeszcze pogratulować SYNKA ! Gratuluję serdecznie:-)
LIlli nie wiedziałam że Wam się udało! Super i gratuluję:tak:

Matik ten nub rzeczywiście wygląda ciut na dziewczynkowy, ale skierowany jest jednak do góry. Na in-gender jedna z dziewczyn, która jest ekspertką od "nub'ów" powtarza zawsze, że nuby dziewczęce muszą "leżeć". Szkoda że Piranhi nie ma teraz na forum....Mam jeszcze chwilę czasu, jeśli koleżanka zgodzi się możemy zamieścić zdjęcie na in-gender
No właśnie ja się pogubiłam kiedy jest twoje usg :). Bo wydawało mi się, że pisałaś wcześniej, że jesteś umówiona na 31.10. Ale rozumiem, że mamy jutro razem usg? Ja startuje o 9:00 :)
...zerknij w ten post a potem porównaj ze zdjęciem koleżanki, nub dziewczynkowy ze zdjęcia z in-gender leży płaściutko Girl or boy nub :) any guesses :) in Ultrasound Gender Prediction Forum

Vivienka Filip piękne imię - kojarzy mi się z przystojnym, z dobrymi manierami chłopakiem :D. U nas była prosta sprawa z wyborem imienia dla chłopców, a teraz byłby duży problem - m. woli bardziej proste imiona, ja znowu bardziej "wymyślne". Podobają mi się: Ignacy, Jerzy, Feliks...:). A z dziewczęcych chyba wszystkie mi się podobają :). Jestem podekscytowana i trochę zestresowana :) Oby było wszystko dobrze jutro

Mamakaja super wieści. A jak starszy reaguje na młodszego brata?

Macy wiesz już coś więcej - jak twój m. dziś się czuję? trzymam mocno kciuki

Ostatnia edycja:
Małe liski ...to już jutro !!!! Trzymam mocno kciuki na różowo oczywiście &&&&&&&&
Jak Twoje samopoczucie ... wymioty i mdłości ustały ? Próbowałaś Mammarin ?

Vivienka na ostatniej wizycie mały szalał po całym brzusiu ...raz główka była z prawej strony , raz z lewej !!! Niech szaleje póki ma miejsce ! A o łożysku powinnaś mieć napisane w karcie
A usg to masz połówkowe , prenatalne czy zwykłe ?
Flynn - mnie kojarzy się z nazwiskiem ... ale jako imię fajnie brzmi !!!

Nie pamiętam czy Wam pokazywałam
Zobacz załącznik 650837 Kropek

Słyszałyście o dziewczynie która urodziła syna pod wpływem amfetaminy ? dziecko było reanimowane ??? To dziewczyna ze wsi obok - znam ją ...choć wolałabym nigdy nie poznać takiego potwora !!!

Macy ja również powiedziałabym jutro ... na spokojnie niech mąż stanie na nogi bez gorączki ... trzymam nadal kciuki żeby okazało się że to wirus - zwykły i nieszkodliwy !!! Trzymaj się dzielnie !!!

Małe liski tośmy zakręcone ja mam 31.10 :)
Czyli nie razem ha ha ale ciaza na głowę mi pada Sorki :)
No to kciuki za jutrzejszą wizyte :(

Dorcia ale piekne ujęcie

Lili gratuluje

Ostatnia edycja:
Matik czy jutro czy w piątek, czas szybko zleci :)
Dorcia BOSKI :)) śliczny synek. Aż boje się pisać, żeby nie zapeszyć :) - od wczoraj nie wymiotowałam, mdłości jeszcze są, czasem większe, czasem mniejsze, ale mam nadzieję że to już końcówka. Muszę kupić w końcu ten preparat, jeszcze się nie zebrałam. A co do historii o tej dziewczynie, współczuje temu dzieciątku - matki ehh....

Dorcia, śliczności. To rozumiem, że mąż w końcu wie? :-D
Vivienka, ja kompletnie nie mam pomysłu. U nas musi być takie, żeby było łatwo przetłumaczyć albo powiedzieć. A takich mało mi się podoba, bo ja jestem za Wojciech, Hubert. Nie mam pomysłu na imię dla mojego smoka. Dla dziewczynki chyba wybrałabym Izabella. :tak:

Pan mąż dobrze - bez gorączki, bez objawów. Malarię wykluczyli. Została jeszcze ebola, denga i jakieś inne smaczki. :-D Mówi, że jajo zniesie przez tych kilka dni, bo nic robić nie może. Odcięty biedak od netu. ;-) Jutro do niego pojadę, bo szpital nie jest daleko od szkoły dzieci. To będę miała za jednym razem.

Dorcia cudowny Kropek :) debadutejce nad imieniem?
Macy no to dobrze, ze mąz sie czuje coraz lepiej :) w takich sytuacjach lepiej dmuchac na ziemne niz coś zaniedbac :)
Male liski oby to już był koniec wszelkich wymiotow I mdłości a teraz niech Agniesia kopie I w ten sposób daje o sobie znać mamie :) jutro zaraz po wizycie nam tu pisz bo ja bede czekac od ana na wiesci odswiezajac co chwila strone :)

reklama
Do góry