maran-atha
Fanka BB :)
hej, może wiecie z własnego doświadczenia.. współżycie dzień przed owulacją ( wieczorem, ok 23) zwiastuje jakby co chłopca czy dziewczynkę ?
"zwiastuje" możliwosc zajscia w ciaze a płci nie "zwiastuje" żadnej bo odstep nie ma znaczenia w planowaniu plci dziecka.
i przez chwile chciałam juz prosic o cesarke Akurat nocke miala ciocia mojego szwagra a jest salowa i miala czuja ze i weszla na sale porodowa. I polozna sie spytala czy to od niej Ale ogolnie wcześniej polozna zachowywals sie bardzo wporzadku Moj lekarz tez mial dyzur akurat i sciagneli go a lekarzrm prowadzacym porod.byla jakas kobieta Jak moj lekarz zobaczył ze mlody wychodzi x ręka to sxybko zareagował i pomogl mu, schował raczke i młody wyskoczył:-) wiec ogólnie opieke przy porodzie mialam bardzo dobra ad wrażenia jak wrażenia ciesze sie ze mam to jiz za soba :-) żadnego znieczulenia nie mialam Młody dostal 9 punktow bo trochę siny byl. Jak go na sali porodowej przystawila polozna do cycka to odrazu wiedział co robic:-) wyniki mamy dobre tylko jutro jeszcze raz będzie misl kontrole uszek bo najprawdopodobniej jeszcze woda plodowa byla Wiec mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze i jutro pójdziemy do domu