reklama
elisse
Fanka BB :)
Macy gratulacje!!
Vivienka gratulacje, śliczny synek. Poród miałaś ekspresowy
Maran, Kate mimo wszystko życzę Wam spełnienia marzeń.
marzycielka86 ja zaczynam starania od lipca, to będziemy razem się starać
Ja się staram o chłopca.
Vivienka gratulacje, śliczny synek. Poród miałaś ekspresowy
Maran, Kate mimo wszystko życzę Wam spełnienia marzeń.
marzycielka86 ja zaczynam starania od lipca, to będziemy razem się starać
Ostatnia edycja:
maran-atha
No ja mam wizyte w szpitalu 17 kwietnia ale mysle, ze tam lekarz nawet gdyby mial to male usg w gabinecie to mi plci nie sprawdzi, jak bylam w ciazy z Ala i Maja i bylam w granicach 16 tygodnia ciąży i pytalam zawsze o plec to mowil, ze za wczesnie, ze mam pytac na polowkowym za miesiac... wiec albo pojde prywatnie pod koniec kwietnia albo dotrwam do 29 maja. Jeszcze nie podjelam decyzji. Ja tez czasem pomysle o plci bobasa, ale nie jest to juz tak obsesyjne jak przez kilka pierwszych dni po usg
Marzycielka86
elisse a ja o królewne :-) mam już dwóch synków i teraz marzy mi sie córcia,ale jak będzie 3 synek to też bede sie cieszyc byle by zdrowiutkie było :-)
małe liski
Macy GRATULACJE WIELKIE!!! Niech wasze szczęście rośnie zdrowo. Odpoczywaj teraz i ciesz się rodzinką. Dobrze że mama trochę wcześniej przed terminem przyjechała
Koniecznie napisz jak było za trzecim razem
? i jak spisał się szpital, personel - pamiętam że miałaś tutaj trochę obaw
Vivienka GRATULACJE DLA WAS!!! Lenny - jakie piękne imię. Niech twoje oczko w głowie rośnie zdrowo. Poród ekspresowy - synkowi rzeczywiście się do was spieszyło
Zaglądaj do nas częściej
Cocinella osłabialiśmy plemniki od pierwszego starania (2,5 dnia przed) do owu. Ale zastanawiam się czy też "nie pomogły" nam anginy na które mój mąż zaczął chorować od pierwszego miesiąca starań. Brał antybiotyki, podobno podwyższają ph, ale może dodatkowo osłabiły nasienie?
Natka gratulacje
Katriina wózek jest szary
Zobacz załącznik 678741
Aljul piekłam tylko w pierwszych miesiącach diety, potem jadłam sklepowe pieczywo, ale jadłam mniej bułek, chleba niż zazwyczaj, ze względu na to, że część dań była tylko białkowa
Falbala witaj
Maran, Kate myślę, że to bardzo dobrze że nastawiacie się realistycznie na obie płcie - ale trzymam kciuki za spełnione marzenia. ściskam was, myślę o was. Wiem, że kolejne usg wydają się odległe, ale czas szybko zasuwa, już niedługo będziecie podglądać Maluchy
Staraczki trzymam kciuki za szczęśliwe cykle &&&&& Tak jak czytam o waszych dietach dziewczynkowych - idealne, na 6tkę
Ja też poproszę dzisiaj wieczorem o kciuki - idę skontrolować zmiany w nerkach Malutkiej
Vivienka GRATULACJE DLA WAS!!! Lenny - jakie piękne imię. Niech twoje oczko w głowie rośnie zdrowo. Poród ekspresowy - synkowi rzeczywiście się do was spieszyło
Cocinella osłabialiśmy plemniki od pierwszego starania (2,5 dnia przed) do owu. Ale zastanawiam się czy też "nie pomogły" nam anginy na które mój mąż zaczął chorować od pierwszego miesiąca starań. Brał antybiotyki, podobno podwyższają ph, ale może dodatkowo osłabiły nasienie?
Natka gratulacje
Katriina wózek jest szary
Aljul piekłam tylko w pierwszych miesiącach diety, potem jadłam sklepowe pieczywo, ale jadłam mniej bułek, chleba niż zazwyczaj, ze względu na to, że część dań była tylko białkowa
Falbala witaj
Maran, Kate myślę, że to bardzo dobrze że nastawiacie się realistycznie na obie płcie - ale trzymam kciuki za spełnione marzenia. ściskam was, myślę o was. Wiem, że kolejne usg wydają się odległe, ale czas szybko zasuwa, już niedługo będziecie podglądać Maluchy
Staraczki trzymam kciuki za szczęśliwe cykle &&&&& Tak jak czytam o waszych dietach dziewczynkowych - idealne, na 6tkę
Ja też poproszę dzisiaj wieczorem o kciuki - idę skontrolować zmiany w nerkach Malutkiej
Ostatnia edycja:
reklama
cocinella
małe liski - no to kciuki mocno zaciśnięte za nereczki malutkiej!
Ja weszłam na wage i po 3 tygodniach ostrej diety dziewczynkowej -3 kg
mam nadzieję, że spadek wagi też się przyczyni do spłodzenia dziewuszki :-)
dziś idę na bieżnię.
dziewczyny czy po starankach mogę użyć troszkę represh?
tyle co na palcu i nie głęboko,? bo fajnie mi zbija ph

Ja weszłam na wage i po 3 tygodniach ostrej diety dziewczynkowej -3 kg

mam nadzieję, że spadek wagi też się przyczyni do spłodzenia dziewuszki :-)
dziś idę na bieżnię.
dziewczyny czy po starankach mogę użyć troszkę represh?
tyle co na palcu i nie głęboko,? bo fajnie mi zbija ph

Podziel się: