reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Małe liski wzruszyłam się czytając Twój post....
Małgosia jest taka śliczna i słodziutka - na pierwszym zdjęciu faktycznie przypomina Twojego młodszego synka ale na następnych to powiedziałabym że jest też podobna do swojego starszego braciszka:tak:
Dużo, dużo zdrówka dla Was

Marzycielka jak zdrówko?

PannaMyszka Witaj!

Ilaczek to już 31 tc? :szok:Jeszcze tylko kilka tygodni i będziesz tuliła swoją Anulkę

Aljul na szczescie jest juz wszystko w porządku :-) Mam nadzieje ze sie juz to nigdy nie powtórzy :tak:
Dzis robilam badania hormonow i wyniki beda dopiero w poniedzialek. a do tego czasu to chyba mnie nerwy zjedza :tak:

Marzycielka mam nadzieję że wyniki będą pomyślne - ja robiłam w zeszłym tygodniu wyniki minerałów i niezbyt mi się one podobają a do tego tarczyca znowu szaleje:tak:

No i się poryczałam :)
Małe liski piękna księżniczka :)
Jak tylko bedziesz mogła czekam na opis porodu :)
Ale Ci zazdroszcze juz jesteście razem a mnie ciagle męczą tylko przepowiadacze juz nie mam siły :(

Airfix to co mam zrobic teraz-zazywac dalej ta wit. b-50 i czekac az moze organizm sie sam przyzwyczai czy brac narazie po 50 mg dziennie i stopniowo zwiekszac dawke?

Aljul ja tez nie dawno robilam mineraly i tez nie sa za rewelacyjne:tak: a teraz boje sie ze calkiem sie zalamie juz jak wyjda zle:-(

Dziewczyny napiszcie mi prosze jeszcze czego nie powinnam łaczyc razem z suplementów,wiem ze magnez napewno z wapniem i magnez z kwasem foliowym. I co jeszcze?

Matik javtak czekalam na porod z Ala i bylam juz po terminie, na wywolanie wyprobowalam wszystko i nic nie pomoglo, nawet te mazaze szyjki macicy w szpitalu... mialam ostatecznie porod wywolany 2 tygodnie po terminie... naczekalam sie okrutnie, ale co poradzic nie wszystko mozemy zaplanowac ;) pomyślności i oby szybko sie zaczelo &&&&

reklama
Oj Mantha nie strasz !!
Ja mam nadzieje, że już na dniach przywitam mojego szkraba . Bo po brzuchu widac jak sie mała wypina i nie ma juz miejsca , widac nóżke rączkę biedactwo

Do góry